Mazda RX-7 ar putea reveni pe piata

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.11.2009
Ikua Maeda, seful de design Mazda, a prezentat conducerii companiei o schita cu viitorul Madza RX-7. Daca proiectul va fi acceptat, vom putea vedea noul model in cadrul Tokyo Motor Show din 2011.

Timp de trei ani au existat speculatii conform carora constructorul japonez Mazda ar putea readuce pe piata auto modelul RX-7, aceste informatii apropiindu-se din ce in ce mai mult de realitate. Ikua Maeda, seful de design Mazda, a realizat o schita a viitorului RX-7 pe care a prezentat-o conducerii companiei.

Noul Mazda RX-7 va continua traditia motoarelor rotative, urmand sa aiba parte de un astfel de propulsor. Conform jurnalistilor de la AutoExpress, modelul ar putea dispune de o unitate de cel putin 300 de cai putere, iar sprintul 0-100 km/h va fi sub 5 secunde.

Daca proiectul lui Ikua Maeda va fi acceptat de conducerea companiei, am putea vedea noul Mazda RX-7 in cadrul Tokyo Motor Show din 2011, iar comenzile vor putea fi onorate incepand cu anul 2012.

via | caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru