Mini Roadster Life Ball - ediţie unică de 54.000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.05.2012
Mini şi jurnalista italiană Franca Sozzani au conceput o ediţie unică a modelului Roadster. Ea a fost licitată în scop caritabil şi s-a vândut cu 54.000 de euro.

Esential

54.000 de euro este suma cu care s-a vândut exemplarul Mini Roadster personalizat de Franca Sozzani.

MINI susţine şi anul acesta ediţia cu numărul 20 a evenimentului Life Ball, desfăşurat la Viena şi dedicat luptei împotriva SIDA. Pentru anul acesta, constructorul britanic şi-a unit forţele cu Franca Sozzani, cea mai influentă femeie de pe scena modei italiene, redactor-şef la ediţia peninsulară a prestigoasei reviste Vogue.

Mini i-a oferit jurnalistei italiene ocazia de a crea o interpretare proprie a modelului Roadster. Franca Sozzani a decorat acoperişul modelului MINI Roadster cu un design floral complicat, dar stilat, în combinaţie cu nuanţa coloristică Deepest Purple şi benzile aurii emblematice MINI din raliuri.

Pentru interior, Franca a ales pielea cu imprimeuri bogate, imprimeuri regăsite şi la nivelul planşei de bord. Arămiul se regăseşte şi la interior, la nivelul instrumentelor de bord.

Se pare că ediţia special personalizată de Franca Sozzani a atras atenţia celor invitaţi, mai multe personalităţi licitând pentru cumpărarea exemplarului unic.

Mini Roadster-ul s-a vândut în final cu 54.000 de euro, sumă care va fi donată pentru ajutorarea celor bolnavi de SIDA.

"Conceptul din spatele personalizării MINI este inspirat de femeile frumoase şi elegante care în trecut obişnuiau să poarte o eşarfă pe cap atunci când conduceau un model decapotabil. Florile sunt un simbol al vieţii şi al bucuriei. Iar Life Ball luptă mereu pentru viaţă şi bucurie", a declarat Sozzani despre sursa de inspiraţie folosită în conceperea ediţiei speciale.

via l Mini

Comentarii (1)

  • bug
    aveti un bug la pluginul pentru imagini, nu afiseaza unele imagini
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru