Noul Exeo ST, prezentat oficial in fata dealerilor Seat

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 14.02.2009
Seat si-a invitat dealerii sa admire noul Exeo Sport Tourer (ST) inaintea Salonului de la Geneva.

Esential

21.990 de euro va costa versiunea de baza a lui Seat Exeo ST in momentul lansarii oficiale.

Desi SEAT a prezentat oficial doar o fotografie a versiunii break a lui Exeo, noul model al constructorului spaniol a fost fotografiat in cadrul unei conferinte interne a dealerilor producatorului iberic.

Denumita oficial Seat Exeo Sport Tourer, varianta de familie a sedanului Exeo este, ca in cazul acestuia din urma, construita pe platforma B7 a Grupului Volkswagen, aceeasi pe care a fost asamblata generatia anterioara a lui Audi A4. De altfel, noul Exeo ST seamana pana la confuzie din profil cu varianta break a precedentului A4, diferentele fiind facute in partea frontala de "fata" clasica preluata de pe modelele recente Seat si in partea posterioara de stopurile regasite si pe versiunea sedan a lui Exeo. Interiorul nu face nici el exceptie, fiind preluat aproape in totalitate de pe anteerioara generatie a modelului german.

Seat Exeo ST va fi lansat pe pietele europene in vara acestui an, dupa ce va fi prezentat in premiera mondiala la Geneva. Modelul spaniol se va baa pe trei propulsoare pe benzina (1.6/102 CP, 1.8/150 CP si 2.0/200 CP), versiunile diesel fiind reprezentate de doua variatiuni ale propulsorului de 2.0 litri TDI de la Volkswagen: 143 si 170 CP.

Pretul spaniol al lui Seat Exeo ST in momentul lansarii va fi de 22.000 de euro.

via | WCF

Comentarii (9)

  • stopuri de seat?
    0 0
  • scump
    mi se pare scump pentru un seat chiar daca este vechiul a4 materialele cu siguranta nu sunt de aceeasi calitate. poate doar ideea ca este vechiul a4 ii va ajuta in vanzari.
    0 0
  • @adi
    daca te grabesti iti poti cumpara laguna3 ca au de gand sa renunte la ea....si dai mai bine ca mergi cu dacie...esti patriot!!...glumeam
    0 0
  • Este o masina urata.
    0 0
  • Foarte scump
    Pe langa faptu ca e mult prea scump, e si copiat, iar stopurile mi se par de bmw seria 7 sau noul z4.
    0 0
  • ...
    Nu neaga nimeni ca platforma tehnica e buna, dar nu poti avea succesul vechiului toledo... Pe vremea aia toledo avea design radical diferit de bora...
    0 0
  • Seat
    Seat Toledo a fost un esec total in materie de vanzari datorita designului neconventional . Idem despre Renault Vel Satis .
    0 0
  • Razvan
    Noul EXEO ? hahahahaha
    Ce o fi nou la "noul EXEO" numai Seat o sti .. ca eu nu vad decat un A4 Kombi model B7 cu faruri si stopuri de seat.

    Si sa dai o groaza de bani pe o masina care poate fi cumparata usor SH cu putini KM si la jumatate de pret .. asta chiar e o nebunie.

    Volkswagen a cam luat-o razna, noul Golf 6 e MK5 cu facelift, noul EXEO e A4 B7 cu alte faruri .. ma si mir ca a lasat octavia cu facelift tot Octi 2 si nu i-a zis Octi 3 :).

    Saracii Seat ...
    0 0
  • gabriel
    strategie discutabila
    Folosirea dpdv al designului a unui model audi , se poate dovedi o eroare , indiferent de argumentele economice ale deciziei , altereaza personalitatea brandului SEAT si poate duce pe termen lung la pierderi mai mari de cat castigurile sperate ina cest moment .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru