Noul Renault Clio 4: primul teaser

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.04.2012
Renault ne familiarizează cu formele noului Renault Clio 4 printr-o imagine-teaser interesantă. Modelul va fi lansat în toamna acestui an, la Salonul de la Paris.

Renault se pregătește de o reînnoire completă a gamei proprii, iar anul 2012 va fi unul extrem de important în acest sens pentru producătorul francez. Asta pentru că, la sfârșitul acestui an, vom vedea pe piață noua generație a bestseller-ului Clio. Iar pentru a condimenta puțin așteptarea până la toamnă, cei de la Renault au publicat astăzi un prim teaser care anunță noul Clio 4.

Francezii nu merg pe linia clasică și nu ne dezvăluie mașina camuflată, ci ne arată o parte zonei laterale-spate învăluită într-o lumină neagră, numai bună pentru a da impresia de mister. Deși detaliile nu sunt foarte clare, jocul de lumini ne arată o zonă cu linii curbe interesante pe caroserie, acestea fiind garantul unui design general ceva mai "jucăuș" decât cel al actualului model sau chiar al rivalilor direcți precum Mercedes sau Peugeot.

Noul Renault Clio 4 va fi lansat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris, în toamna acestui an, iar apariția sa în showroom-uri este garantată pentru finalul lui 2012.

via | Turbo.fr

Comentarii (8)

  • Amorezul
    Seat Ibiza!
    5 79
  • 444444
    super clio
    Presimt ca va fi ceva de senzatie. Bravo Renault !!
    56 8
  • Clio 4 ... va fi HIT!
    Asa cum am mai spus, am incredere deplina in noul designer si sunt convins ca noul Clio 4 va arata senzational. Si daca pe langa design masina va fi mai buna decat Clio 3, care este o masina excelenta, sunt convins ca Renault poate da lovitura in clasa asta.

    P.A.: @Amorezul, Ibiza este o "petarda" din toate punctele de vedere. Nu se poate compara nici macar cu Clio 3.
    92 13
  • summer80
    Respect !
    Pentru cine nu stie, Renault era considerat in deceniile trecute specialistul masinilor de clasa mica. Cred ca Renault vrea sa revina la grandoarea de alta data. Nu vad ce i-ar putea impiedica: putere financiara au, tehnologie au, creativitate si designeri buni au... Asteptam!
    70 3
  • Amorezul
    summer80 scumpo vorbesti prostii! dupa imaginea aceasta se poate vedea clar ca stopurile spate seamana cu cele de la Seat Ibiza.Si inca ceva! Sa va fie rusine celor care ati dat manutze rosii mesajului meu anterior!
    6 58
  • Imi place!
    Aspect exterior chic ! Cred ca vor miza foarte mult pe materiale de calitate imbinate cu un design emotional. De remarcat motoarele Tce 0.9 si 1.2
    32 3
  • Marian
    La ce va rivaliza acest Clio pe Mercedes? Sau e o scapare in text?
    5 1
  • @amorezul
    Ai argumente ca Renault nu este ceea ce spune summer si mai ales nu a fost? Nu de alta dar eu am argumente sa-l sustin pe Summer80, orice om cu o minima cultura auto cred ca are.
    35 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru