Oferta de criza: cumperi o casa, primesti un Lamborghini gratis!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.03.2009
O companie imobiliara din Statele Unite depaseste criza printr-o oferta de nerefuzat: un Gallardo Spyder cadou la cumpararea unei case in Miami.

Esential

>1.000.000 de dolari este pretul estimativ al unei resedinte cu vedere la ocean in Miami.
260.000 de dolari costa un Lamborghini Gallardo Spyder la reprezentanta italienilor din Miami.

Caderea brusca a pietelor imobiliare si auto din Statele Unite a determinat aparitia unor oferte de nerefuzat peste Ocean. South of Fifth, o companie imobiliara premium din Miami, a anuntat ca include in pretul unei case cu vedere la ocean si un Lamborghini Spyder oferit gratuit cumparatorului.

Campania americanilor a avut succes pana acum, 21 dintre cele 28 de unitati Lamborghini propuse de South of Fifth la pachet cu vilele gasindu-si deja cumparatorul. Oferta companiei imobiliare americane a fost realizata in colaborare cu dealerul Lamborghini din Miami, unde pretul de lista al unui Gallardo Spyder este de 260.000 de dolari.

Pretul total al pachetului este dezvaluit de compania americana doar in cazul in care clientul se hotaraste sa cumpere respectiva casa. O analiza prin sondaj al pretului caselor din Miami releva faptul ca proprietatile cu vedere la ocean trec bine peste suma de un milion de dolari.

via | Autoblog

Comentarii (8)

  • Opinie
    O casa de 1 milion de dolari si-o permit multi in SUA. Nu stiu insa cati isi permit un Gallardo. Ma refer la costurile dupa achizitie.
    0 0
  • Crysty
    Lamborghini
    Si daca il vinzi? Daca nu te obliga sa-l tii, iti iei un Smart!
    Oricum e tare oferta! Gandeste-te mai bine, sunt multi care au bani!
    0 0
  • xplode
    boom
    pocniti d prostie amandoi....hai pa
    0 0
  • @xplode
    scurt, concis si fara absolut nici un continut.

    in ce priveste articolul probabil ca si casa si masina valoareaza mult mai putin decat cer oamenii. Impreuna macar scapa de stocuri si evident castiga gratis publicitate in publicatii de specialitate precum asta.
    0 0
  • informatii semi-eronate
    South of Fifth
    compania imobiliara de care se mentioneaza se numeste South of Fifth. Daca intrati pe site-ul lor oficial veti observa ca ei nu comercializeaza case, ci aderate blocuri -vile.

    Pretul unor astfel de "case" poate atinge si 25 de milioane de euro.

    Cum sa coste 1 mil de euro o casa? Un apartament din centrul Miami-ului costa 1 mi, euro
    0 0
  • Bethurbazal
    @explode
    De jignit e usor, de dat replici mai greu.
    O casa de 1 milion in rate de 30 de ani chiar si-o permit destui in SUA. Gallardo insa nu. Pentru costuri after, are 2 locuri, portbagaj mic etc. Doar ca moft! Poti sa-ti iei si Gallardo in rate dar raman valabile cele de sus.
    0 0
  • ...
    ..... nu mai visati , o casa de 1 mil de $ nu prea si-o permit multi in america , tre sa fi in partea de sus a middle class , nu te aproba daca nu ai un venit pe familie de cel putin 400.000 si rata vine vre-o 4000 pe luna ceea ce nu e deloc lejer ........ povestile alea cu trai indestulat si fara grija zilei de maine ..... hollywood .... da! sunt multi ce-si permit dar fff putini raportat la populatia americii
    .... si daca ne gandim ca un cotetz din lemn, carton, plastic costa 1 milion si mai vine o furtuna o ia si o duce in alt stat si nici nu mai sti unde a fost .....!!!!
    ramai cu lambo ...... dormi in el ca e comfortabil :)
    0 0
  • observator
    Miami
    Daca doriti sa vedeti cum arata, mergeti pe http://www.so5th.com/#/home . Si da, un apartament poate costa peste un milion, si nu-si permite multa lume...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru