OFICIAL: Bertone Mantide, coupe-ul viitorului (+video)

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.04.2009
Bertone a dezvaluit un model bazat pe Corvette ZR1, intitulat Mantide. Coupe-ul a fost prezentat dupa o saptamana de teasing in care fusese denumit codat Project M.

Casa italiana de design Bertone a dezvaluit la Shanghai noul sau supercar, denumit oficial Mantide. Acesta este bazat pe Chevrolet Corvette ZR1 si a fost construit intr-un singur exemplar.

In spatele design-ului acestui model sta fostul designer Pininfarina Jason Castriota, trecut in tabara celor de la Bertone in urma unei oferte pe care nu a putut sa o refuze. Americanul este director de design in cadrul companiei Bertone si conduce la randul sau o intreaga echipa de designeri care doresc sa readuca pe picioare brandul italian.

Noul supercar Bertone are o forma agresiva care aminteste de numeroase supercaruri proiectate de Jason Castriota. Designerul american a lucrat la o serie de modele precum Maserati Birdcage Concept si GranTurismo, Ferrari 599 GTB Fiorano si Rolls Royce Hyperion. Avand in vedere ca este bazat pe Chevrolet Corvette ZR1, supercarul va oferi performante la un nivel similar cu modelul american.

Via | Autoblog

Comentarii (6)

  • ...
    Fara cuvinte...extraordinara!
    0 0
  • snatch 2
    oare?
    oare n-au furat spatele de la citroen gts? ca fata nu prea-i misto
    0 0
  • Superba...nu am ce zice....doar ca triplele parca sunt de noul mondeo...
    0 0
  • ZR1?
    unde e baza de la ZR1? ca nu prea se vede!
    0 0
  • @bbb :))))
    :)))))))
    ce insemna la tine baza, ca tot esti pe un site cu specialitate auto.
    0 0
  • cineva
    daca
    asta e viitorul zic doar ca arata cam nashpa, cel putin fatza arata un viitor cu criza prelungita
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru