OFICIAL: Fifth Gear a ajuns la final

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.10.2009
Canalul britanic Five a anuntat ca va renunta la productia show-ului TV Fifth Gear din cauza rating-ului nesatisfacator. Informatia a fost confirmata si de Vicki Butler-Henderson.

Lansat "pe sticla" in urma cu sapte ani, show-ul britanic Fifth Gear a fost vazut de-a lungul timpului ca principalul competitor pentru deja consacratul Top Gear. Criza economica si rating-ul slab ii forteaza insa pe cei de la canalul Five sa renunte la producerea show-ului, de la care se asteptau cel putin un milion de telespectatori.

Pentru ca nu s-a numarat printre cele mai urmarite 30 de emisiuni ale celor de la Five, Fifth Gear a atras tot mai putine fonduri din publicitate, un alt motiv pentru care productia a fost incheiata. Informatia a fost confirmata si de Vicki Butler-Henderson, una din cele mai apreciate prezente feminine din motorsport, devenita gazda show-ului britanic.

Cealalta vedeta a emisiunii, cu care Automarket a si vorbit in urma cu cateva saptamani, Jonny Smith, a declarat ca momentan nu cunoaste o pozitie oficiala a celor de la Fifth Gear. Smith a revenit insa asupra declaratiilor si a recunoscut ca era timpul pentru o noua reteta a show-ului, chiar daca "Fifth Gear nu se va compara niciodata cu Top Gear", a incheiat britanicul.

via | Dailymail

Comentarii (16)

  • andrei
    ahh
    pacat...era faina emisiunea...
    28 3
  • Mare pacat ... oricum , multumim producatorilor pentru ceea ce au facut in emisiunea asta , a fost chiar interesanta .
    23 2
  • ...
    ... erau penibili cu testele lor de comparare a 2 masinia... erau peninili.
    5 30
  • Adrian
    Sah Mat
    and the winner is... Top Gear !
    16 12
  • Cosmin
    PT Adrian
    Adrian, vezi tu, Top Gear e un show de televiziune, entertainment, Fifth Gear era un sou auto, cu informatii ceva mai interesante decat TG.
    Din punctul meu de vedere, amandoua necesare.
    Acum, asta e, o sa ii ducem lipsa.
    19 2
  • MihaiF
    pacat
    Pacat.. mie chiar imi placea. Spre deosebire de Top Gear, care imi place de asemenea pentru spectacolul realizat, Fifth Gear era in avantaj prin faptul ca prezentau masini accesibile, masini pentru toti soferii si nu cum fac cei de la Top Gear care testeaza doar supermasini sau variantele sportive. Poate unii vor sa auda pareri si despre versiunea diesel al lui Ford Focus si nu doar ST-ul sau RS-ul. Sau altii sunt interesati de noul POLO cu motorul 1.6 TDI sau 1.2 TSI nu doar de varianta GTI pe care putini si-o permit. Inteleg ca emisiunile sunt sustinute cu bani de la producatori, dar parca m-am saturat de M3, Ferrari, Bentley si alte masini de Dorobanti. In plus, Fifth Gear mereu a avut rubrici interesante cum ar fi: "Cea mai buna masina la mana a 2-a sub 5000 lire" sau "Cea mai buna masina pentru un incepator", "cel mai bun GTI din istorie" si lista poate continua. Sper sa revina curand pe sticla. Pana atunci ramanem conectati la Automarket pentru articole si poze de calitate.
    15 1
  • R.I.P.! Moarte placuta! Haha!
    2 26
  • pacat
    imi pare rau ca se termina pentru ca erau mult mai obiectivi si ofereau mai multe informatii deca cei de la top gear.
    11 1
  • Life's a bitch!
    O fi corect asa in viata sa ai pe post emisuni auto facute de Haiman pe NatinalTV si in acelasi moment Fifth Gear sa fie catalogata ca lipsita de succes....
    11 0
  • pacat
    Mare pacat era chiar buna emisiunea...prezentau si modele mai accesibile oamenilor de rand fata de Top Gear care prezinta in mare parte doar ozn-uri de peste 100k euro...
    6 1
  • Domnul Haiman cred ca plateste singur sa aiba emisiune =))

    Daca aia se poate numi emisiune auto =))
    6 1
  • lupamuttley
    ..
    Probabil ca au venit in romania sa filmeze si daia au dat faliment... jokeing.. sau o alta ipoteza: Au zis ca vor sa mai vina in romania... ne-a amagit pe noi , ca ei stiau ca o sa renunte la emisiune.. :)))
    0 0
  • corect?
    Va rog sa revizuiti inainte de a posta un articol : " Smith a revenit insa aspra declaratiilor "
    0 0
  • HAI FA
    Adevaru ca imi plac amandoua emisiuni.
    Da mai cu umor i urmaresc pe cei de la TG.
    0 0
  • Xtrail_rocks!
    Mascaricii de la TopGear
    Jeremy Clarkson are un simt foarte foarte atrofiat al ridicolului, si din cauza asta are adeseori remarci de-a dreptul prostesti. La Fitfh Gear nu mi-a fost insa niciodata jena de jena realizatorilor.

    Iar din punct de vedere al competentelor de piloti, cei doi de la Fitfh Gear sint cu vreo sase clase deasupra mascaricilor de la Top Gear.
    2 1
  • Emil VL
    Fifth Gear e cea mai tare
    Dupa ce am urmarit 90 % din emisiunile britanicilor de la Fifth Gear si Top Gear, declar raspicat ca Fifth Gear e mult mai buna, mai serioasa si nu se abate prea mult de la discutia despre masini.In schimb, top Gear e un show in care se vorbeste si se glumeste prost si mmult si nu se prezinta analize clare asupra automobilelor care apar.Totul e la misto.Se mai cred si piloti!?!?Imi pare rau daca emisiunea Fifth Gear nu mai are fani, dar cred ca va reveni intr-o formula imbunatatita, dupa criza, evident, cu toate ca momentul iesirii din criza nu va fi unul fix.Si nu cumparati masini britanice, fiti destepti, asa, Vad din ce in ce mai putine astfel de masini in Romania.e drept ca romanii au gust la masini.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru