OFICIAL: Tunerul Mansory a venit in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.09.2009
Tunerii de la Mansory au o reprezentanta si in Romania. Showroom-ul va fi gata in martie 2010, dar clientii acestui tuner exclusivist isi pot modifica masinile inca din aceasta luna.

Posesorii de Bentley, Porsche, Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce, Bugatti si McLaren SLR din Romania vor putea sa iti modifice masinile la Mansory prin intermediul unei reprezentante speciale pentru tara noastra. Desi showroom-ul si service-ul dedicat vor fi deschise abia in martie 2010, divizia Mansory din Romania este gata de a modifica orice model exclusivist pe care il detin clientii din tara noastra. Toate modelele care vor avea interiorul modificat de Mansory vor fi trimise gratuit in Germania pentru aplicarea modificarilor, pe cand exterioarele ar putea fi facute in colaborare cu cei de la Porsche Bucuresti Nord, care detin deja un service Bentley.

Avand in vedere ca avem un numar restrans de posesori de Bentley, Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce si Porsche in Romania, clientii sunt stransa legatura cu tunerii de la Mansory, iar contactul cu acestia este pastrat prin telefon sau prin intemediul internetului. Romania s-a evidentiat in ultimul deceniu ca piata interesanta pentru masinile de lux si ultra-sportive, fiind gaza multor exemplare extrem de rare si totodata scumpe.

Aparitia unui tuner de calibrul lui Mansory pe piata din Romania era doar o chestiune de timp, iar germanii au apreciat ca acesta este momentul oportun pentru infiintarea unei companii care sa o reprezinte si in tara noastra.

Parcul auto reprezentativ pentru interesele Mansory cuprinde un numar de peste 1.000 exemplare Porsche, mai mult de 200 de exemplare Bentley si multe alte exemplare Rolls Royce, McLaren SLR sau Aston Martin. Germanii de la Mansory ofera personalizare atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere al performantelor dinamice. Desi gama de modele cuprinde o lista de invidiat, oficialii Mansory estimeaza ca romanii vor fi interesati in special de programele Mansory pentru Bentley Continental si pentru Porsche Cayenne, modele cu mare trecere la noi tara.

Mansory Romania garanteaza tuturor clientilor servicii la cele mai inalte standarde oferind consultanta gratuita pre-sales, dar si after-sales pe termen nelimitat. In afara de accesoriile si programele de presonalizare, Mansory Romania va oferi masini gata preparate de catre tunerul german Mansory.

Romania este a noua locatie pe harta Europei unde Mansory are o reprezentanta oficiala. Celelalte sapte locatii sunt Zumikon (Elvetia), Altrincham (Anglia), Praga (Cehia), Vosendorf (Austria), Riga (Letonia), Tallin (Estonia), Kiev (Ukraina), Sankt-Petersburg (Rusia), iar sediul central este in Germania, la Brand.

Via | MansoryRomania

Comentarii (10)

  • mda ...
    Deci prostul gust isi deschide showroom in Romania.
    4 8
  • Alex Radoi
    Kitch-Tuning Made-In-Germany
    De ce ar strica cineva aspectul unui Aston Martin, Ferrari sau SLR McLaren, transformand-o intr-o tiganie odioasa (sa ma ierte cetatenii romani de etnie rroma, dar asa este expresia) ca cele din poza? Ar putea sa se ia de mana cu Lorinser si alti kitch-tuneri de lux. Dar asta e, au si ei cocalarii lor.
    6 2
  • Alex Radoi
    SLR=Fiorano?
    Ce vor oare sa ne arate cu kitt-urile din poze? Ca poti face un 599 GTB Fiorano sa semene cu un SLR McLaren? Si il mai blamam pe rusul care a pus embleme de BMW 850i pe R8... Oare unde e diferenta?
    2 2
  • Hunter
    Una e sa nu iti placa tuning-ul deloc, si atunci sa iti pui intrebarea....ce ai mai avea de schimbat la un Bentley sau de ce sa schimbi aspectul unui Ferrari si alta e sa ai bani, sa ai o masina exclusivista, si sa o poti personaliza dupa propriul gust. Pentru asa ceva exista casele astea de tuneri....si nu mai vorbiti prostii cand spuneti ca e kitch.....kitch e ala cand isi ia unu din piata, din gama "Type R", tot felul de chinezarii si plastice, pe care le lipeste pe Logan, sa aiba si el niste aeratoare false sau mai stiu eu ce.

    In cazul de fata e vorba de chestii exclusiviste, pentru oameni cu un statut social mai mult decat ridicat, si care isi permit sa apeleze la niste modificari costisitoare, unice chiar, daca asa doreste clientul.
    Ca vorba aia....de ce oare se mai tuneaza un Merc AMG, care vorba aia, este ca si tunat de fabrica ?! Simplu.....pentru exclusivitate....unicitate.
    4 3
  • am passat
    am valoare
    passaturi si golfuri tdi tuneaza?
    4 2
  • ha ha ha
    am un peigas cu 2 roti de origine[de fapt nu stiu]oare ma rezolva baieti si pe mine.Ca le dau si io dea sparluca..
    0 3
  • Hunter
    mda degeaba ai unicitate daca tr sa stai in spatele la o caruta pe "autostrada" din romanica, tot pe drum merge cu ea,firmele astea de tunning exclusivist sunt facute sa ia banii la manelari si cocalari, un miliardar ex: Bill Gates, Warren Buffet, Lakshmi Mittal coduc masini aproape obisnuite. De ce? Pt ca gandesc
    1 0
  • @Hunter
    Din intamplare am vazut un Mansory Conquistador (RR Phantom) prin Bucuresti - era ca un logan cu sigle Type R, de care ziceai ca sunt kitch. Nu este numai faptul ca nu imi place intotdeauna tuningul excesiv, dar cel de la Mansory este si urat, acel Rolls Royce arata ca o chinezarie ordinara.

    Inteleg ca unii doresc sa isi personalizeze masina, dar totusi, exista undeva o limita, nu poti pune pe un Phantom jante si farusi negre, iar la interior piele alba cu piele neagra si insertii de carbon. Mai ramane sa adauge o minge de fotbal din plastic iluminata mov in loc de "Spirit of Ecstasy", si s-au sters la *** cu un Rolls Royce.
    2 0
  • SLR
    SLR-ul arata bine!
    1 1
  • Parca vad loganul cu bara asta fata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru