Opel Ampera intră în flotele companiei de închirieri Europcar

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.07.2011
Cel mai avansat tehnologic model al celor de la Opel va putea fi închiriat începând cu această toamnă de germani, olandezi şi belgieni. Aria va fi extinsă în 2012.

Cei care îşi doresc să testeze hibridul-electric Opel Ampera dar nu-şi permit să plătească 30-40 de mii de euro pe unul nou vor avea la dispoziţie, începând cu această toamnă, o variantă ceva mai accesibilă pentru a pune mâna pe un Ampera. Compania de închirieri auto Europcar şi Opel au semnat un parteneriat prin care Ampera va fi introdusă în programul rent-a-car din Germania începând cu luna noiembrie.

Lansarea lui Ampera ca maşină de închiriat în Germania va fi urmată, la foarte scurt timp, de lansările în Belgia şi Olanda. Ulterior, la începutul anului 2012, Ampera va fi disponibilă prin Europcar şi în Franţa, Italia, Portugalia, Spania şi Marea Britanie.

"Maşinile electrice sunt una dintre cele mai bune soluţii pentru rezolvarea provocărilor de mediu şi energetice. faptul că Europcar va include Ampera între maşinile normale pe care le propune pentru închiriere este un exemplu clar al faptului că modelul nostru electric cu autonomie extinsă printr-un motor pe benzină poate fi utilizat foarte uşor în fiecare zi", a declarat Alain Visser, vicepreşedintele biroului de vânzări, marketing şi aftermarket al celor de la Opel.

via | Opel

Comentarii (7)

  • Opel Suport Motor
    Salut baieti, sunt un pic offtopic, avand in vedere ca sunteti un site foarte citit si citat de asemenea poate puneti un anunt, care e destul de vechi, cu privire la opelurile productie 1999 - 2005, cu privire la inlocuirea suporturul motor datorita unei uzuri de fabricatie, opel nu a indraznit sa faca acest anunt public, dar daca suni la reprezentanta pe romania vei afla ca cel mai probabil si masina ta se afla pe lista celor care trebuie urgent verificate.
    3 4
  • zarnesteanu
    Excelenta miscarea
    Publicitate gratuita, test drive ieftin, bani in buzunarul ambelor companii iar clientii au curiozitatea satisfacuta si pot lua o decizie pe termen lung.

    Bafta maxima!
    12 0
  • rent-a-car...
    Nu stiu cum e in alte tari, dar la noi, o masina noua in 2 ani e distrusa groaznic la inchirieri... Autonom stie...
    8 1
  • P.S.
    Ca fu vorba de Autonom, aveti grija cei care inchiriati, nu platiti cu cardul :)
    8 1
  • clever ideea . bv lor ! cine stie cati or sa fie convinsi sa isi cumpere una dupa acest asa zis test-drive mai lung.
    6 2
  • croitoruF
    off topic
    off topic @ GT-R, eu am inchiriat cu niste amici pentru un circuit extern de la SIXT, ne-au dat si un pret mai bun pentru perioada de aproape 3 saptamani si masina a fost ok .
    2 0
  • nankang
    germanica frate au infrastructura pentru masini electrice. la noi firmele de incchiriat masini sunt cam neserioase. eu am un sef olandez care inchiriaza mereu, cel mai multumit a fost de sixt new kopel, am vazut si am mers si eu cu o masina de la ei si sunt ingrijite pe bune.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru