Opel Movano a intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.05.2012
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a cumpărat şase autospeciale de intervenţie, descarcerare şi prim-ajutor Opel Movano.

Opel Movano, vehiculul comercial al constructorului german, a fost ales de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi al judeţului Ilfov. Ca parte a proiectului "Dezvoltarea şi Dotarea Serviciilor Profesioniste Pentru Intervenţii în Situaţii de Urgenţă în Regiunea Bucureşti-Ilfov", ISU a cumpărat şase autospeciale complexe de intervenţie, descarcerare şi acordarea primului ajutor Opel Movano. Modelele Movano utilizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă sunt echipate cu motoare diesel 2.3 CDTI şi tracţiune spate.

Versiunea L3H2 a lui Opel Movano, aleasă de ISU, are o lungime de 6.198 milimetri şi o înălţime de 2.488 milimetri. Cele şase unităţi au o dotare interioară realizată în România şi prezintă echipamente de descarcerare Holmatro, iar caroseria VAN a acestora are uşi culisante atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă. În standard, Opel Movano vine cu ABS şi EBD, iar versiunile cu tracţiune spate beneficiază de sistemul ESP în standard.

"Analizele organismelor germane independente au certificat Opel drept o marcă extraordinar de fiabilă, iar utilizarea modelului Movano în scopul operaţiunilor de intervenţie a va garanta că echipa va ajunge în cel mai scurt timp şi în condiţii optime.

Suntem onoraţi că am putut furniza aceste maşini, cu astfel de dotări speciale.", a declarat Nicolae Sorescu, Directorul General Rădăcini Motors, partenerul Opel care a furnizat cele şase autospeciale Movano.

Actuala generaţie a lui Opel Movano este disponibilă în patru variante de lungime şi este disponibilă şi cu versiuni cu tracţiune pe spate. În funcţie de versiunea aleasă, clienţii lui Movano pot avea acces la un spaţiu de încărcare de până la 17 metri cubi (versiunea L4), iar lungimea maximă a zonei de încărcare este de până la 4.4 metri. În funcţie de varianta de caroserie aleasă, Movano are o sarcină utilă maximă de până la 2.5 tone, iar capacitatea de tractare a acestui vehicul este de până la trei tone.

Via | Opel | Foto | Opel

Comentarii (8)

  • Anonim
    Mai bine cumparau Mercedes-uri sau Vw-uri, asa cum au alte judete la SMURD sau Ambulanta. Nu am incredere in Renault-urile astea rebranduite in Opel.
    9 37
  • Mihai82
    @Anonim
    Bine ca sunt prosti vesticii si tu esti destept ! :)) Noul Renault Master e cea mai vanduta utilitara din Europa CIVILIZATA.

    Ramai anonim... esti o rusine
    39 10
  • PenitzA
    @ anonim
    mai bine luau Passaturi
    cele mai tari masini...

    uaaahaahaaahaaa !
    Arunca-te bah !
    22 5
  • pret
    Si pretul ?
    5 2
  • ce terminat e anonimul ... orice nu e vw e de porc. daia vezi numai taranisme si tiganisme de passat-uri si golf-uri cu nike pe luneta. multa incultura compensata de un stiker ce tine loc de tuning :)
    16 6
  • In atentia directorului general al Radacini Motors
    Cica "Analizele organismelor germane independente au certificat Opel drept o MARCA extraordinar de fiabilă" -Nicolae Sorescu, Directorul General Rădăcini Motors

    Eu stiu ca vrei sa iti vinzi marfa domnule Nicolae Sorescu, dar chiar asa ne iei de prosti? Puteati sa spui orice altceva, dar nu ca fiabilitatea e data de sigla de pe grila radiatorului. Fiabilitatea e data de platforma si motorizari, domnule Sorescu, iar astea sunt RENAULT.
    Renault are experienta si stie exact ce doresc carausii profesionali. Nu degeaba Opel si mai nou Mercedes-Benz trag de ei pentru a face utilitare impreuna.
    16 4
  • Anonim
    Pentru comentatorii de mai sus: Renault este cea mai vanduta utilitara pentru ca este cea mai IEFTINA! si strainii se uita la fiecare euro la achizitie. Asta nu o face o masina buna. Uitati-va la Logan: au adoptat aceeasi politica. Si apropo, in afara de Franta eu nu am vazut vre-o tara care sa aiba in servicul de urgenta Opel sau Renault. Toata lumea merge pe Mercedes, Vw sau Iveco.
    2 12
  • Renault Master nu e cel mai ieftin, e cel mai capabil.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru