Porsche va dezvălui cel mai puternic Cayman luna viitoare

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.10.2010
Porsche promite lansarea versiunii Cayman Clubsport luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul german ar putea avea 340 de cai şi aproximativ 85 de kilograme în minus.

Esential

5 secunde ar urma să fie timpul de accelerare de la 0 la 100 de km/h, a modelului Cayman Clubsport.
340 decai putere va livra motorul lui Cayman Clubsport.

După ce a atras aprecierile fanilor cu noul Speedster, dezvelit la Paris, Porsche plănuieşte să prezinte luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, un nou model. Este vorba despre mult aşteptatul Cayman Clubsport, o alternativă extremă a actualului Cayman S, programată să ajungă pe piaţă în 2011.

Versiunea sportivă va fi produsă într-o serie limitată de exemplare şi va fi echipată cu un motor boxer de 3.4 litri, cu şase cilindri, capabil să livreze un total de 340 de cai putere. Inginerii vor supune modelul şi unui intens proces de slăbire, care va instala portiere din aluminiu, elemente compozite şi un interior îmbrăcat în materiale uşoare.

Resursele propulsorului, combinate cu o masă totală redusă cu până la 85 de kilograme, vor face ca noul Cayman Clubsport să poată accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 5 secunde.

Exteriorul va suferi modificări importante, începând cu designul spoilerului frontal, continuând cu eleronul şi jantele de 19 inch din aliaj şi terminând cu garda la sol, redusă cu 20 de mm.

Nu vor lipsi nici prizele de aer laterale.

La interior, totul va căpăta un aer extrem, prin instalarea pachetului Track, care include rollbar interior, centuri cu prindere în patru puncte, scaune sportive şi extinctor.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Multi dintre voi sunt sigur ca a vazut un Z4 in realitate, mai frumos ca asta.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru