Primul teaser al noului Chevrolet Malibu

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 31.03.2011
Chevrolet a prezentat primul teaser oficial al noului Malibu, model de segment mediu care va debuta pe 19 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai şi, concomitent, pe pagina de Facebook a mărcii.

Chevrolet a prezentat astăzi primul teaser al noului Malibu. Noul sedan de clasă medie al celor de la Chevrolet va debuta pe 19 aprilie şi va fi prezentat concomitent pe pagina de facebook a mărcii Chevrolet şi la Salonul Auto de la Shanghai. GM invită consumatorii să pună întrebări în direct fie pe pagina de Facebook a Chevrolet în secţiunea Malibu, fie pe Twitter folosind hashtag-ul #MalibuReveal. Malibu este bazat pe platforma Epsilon II de la General Motors, pe care o împarte cu modele precum Opel/Vauxhall Insignia, Saab 9-5 (versiune cu ampatament mărit a platformei), Buick LaCrosse (versiune cu ampatament mărit, Buick Regal (versiune cu ampatament standard şi cu viitorul Saab 9-3.

"Noul Malibu va duce numele respectat și premiat al mărcii Chevrolet în noi locuri și îl va prezenta în fața unui public nou din întreaga lume. Indiferent de locul în care va fi vândut – America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa sau Australia – Malibu a fost conceput în întregime pentru a răspunde nevoilor clienților din întreaga lume.", a declarat Susan Docherty, Vicepreședinte de Vânzări, Marketing și Servicii Post-vânzare la GMIO.

În 2010, Malibu a fost cel mai bine vândut model al Chevrolet şi al GM, cu aproape 200.000 de unităţi vândute. În Statele Unite ale Americii, modelul este unul dintre cele mai titrate vehicule de pe piaţă, obţinând peste 40 de premii din domeniu începând cu anul 2008.

Chevrolet Malibu a fost singurul automobil de clasă medie din industria auto care a câştigat premiul "Cea mai bună achiziţie" al Consumers Digest Automotive în ultimii trei ani – 2011, 2010 şi 2009. În plus, cei de la IIHS (Insitutul de Asigurări pentru Siguranţa Rutieră) l-a inclus pe Malibu pe lista ”Cea mai bună alegere pentru siguranţă” în ultimii doi ani.

Din 2008, an în care Chevrolet Malibu a devenit "Maşina Anului" în America de Nord, modelul s-a vândut în peste 600.000 de exemplare la nivel global. Noua generaţie a acestui model este cea de-a opta din această familie, primul Malibu fiind lansat în 1964. De data aceasta, Chevrolet Malibu va fi un model global, vândut în aceeaşi formă pe peste 100 de pieţe. Gama de motorizări este şi ea globală, iar transmisiile cu şase trepte şi tehnologia introdusă pe aceste motoare vor contribui la sporirea eficienţei şi performanţelor lui Malibu. Noul sedan de clasă medie al Chevrolet este al doilea model din gamă denumit după un oraş (primul model din gamă dacă ne orientăm cronologic).

Via | Chevrolet

Comentarii (2)

  • malibu
    Arata bine si actualul Malibu. Noul model cu siguranta va arata foarte bine. Ma bucur ca va intra si pe piata din Europa.
    15 0
  • titlu
    ati adus forte editoriale proaspete de la libertatea?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru