Recall pentru Porsche Panamera in Australia

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 15.04.2010
Nici Porsche nu scapa de problemele tehnice care genereaza rechemari in service. 152 de exemplare Panamera vandute in Australia vor beneficia de reparatii la nivelul centurilor de siguranta.

Esential

152 de exemplare Panamera S, Panamera 4S si Panamera Turbo sunt afectate de recall-ul asutralian.

Porsche intra in hora recall-urilor de nivel international, biroul australian al marcii germane anuntand in caceasta saptamana ca va rechema in service 152 de exemplare Panamera vandute in aceasta tara din cauza unor potentiale probleme la nivelul centurilor de siguranta.

Defectul vizeaza mecanismul de prindere a centurilor pentru locurile din fata, acesta putand fi slabit si determinand desprinderea prea usoara a centurii din blocaj in momentul cuplarii sau decuplarii acesteia. "Sistemul de pretensionare nu mai functioneaza astfel la parametri normali", se arata in comunicatul oficial Porsche. Problema a fost semnalata exclusiv in Austrlia din cauza faptului ca aceasta este generata de piesa defecta a unui furnizor local.

Recall-ul - unul dintre foarte putinele anuntate de Porsche in istoria sa - este primul care afecteaza modelul cu patru usi lansat de compania germana in cursul anului trecut la nivel mondial. Evident, toti clientii afectati vor fi anuntati direct de Porsche in Australia, reparatiile urmand sa fie realizate gratuit.

via | goauto

Comentarii (5)

  • vaiiiiiiiiiiiiiii
    sa ajuns rau fratilor!! daca o masina si o marca de asemenea speta cu un pret asa amre face recall...nu mai e nimic ce a fost odata!!!
    1 5
  • Acum iti dai tu seama?
    Eu am spus de acum 3 ani! Toti au ramas cu o sigla si un MIT! Porsche este un VW frumos finisat si performant! Este valabil la toti Mercedes, Audi, Bmw Rolls Bentley...nu mai sunt ce au fost..!...mai putin Pagani Zonda...care stie sa faca masini de nivelul unui Bugatti din 1930! Adica indestructibile! Cand Tiriac spunea ca nu ar da un Ferrari sau un Porsche vechi pe 10 noi, unii il credeau nebun! Pai uite si dovada!!!
    5 6
  • @cor
    Cor n-am nimic cu tine dar ma intreb doar atat, tu zici ca Porsche e un VW frumos finisat si performant,daca nu era cumparat Porsche de VW atunci ce mai ziceai ?
    3 1
  • NeoGalaxy
    Defectul provine de la piesa furnizata de un producator local, adica acele Porsche-uri sunt asamblate in Australia si nu pare sa fie vina celor de la Porsche. Va stresati atata cu globaliarea asta, sa vedem ce o sa faceti cand o sa fie 2-3 concerne mari cu 500 de marci din diferite domenii fiecare.
    4 1
  • @primii 2
    "Odata" masinile nu aveau decat un motor simplu aspirat, 4 roti, parbriz, volan si scaune. Ce putea sa se strice ?!?!? Acum cand ai minim 10 000 componente la o masina, si se intampla ca UNA din ele sa se defecteze inseamna ca masinile sunt proaste ? Traiti pe alta planeta, si se vede ca nu ati avut niciodata legatura cu productia, asta cel mai probabil fiindca mai aveti cativa ani pana la bac...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru