Renault a deschis lângă Piteşti cel mai mare depozit de piese din afara Franţei

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.09.2010
Cel mai mare depozit de piese de schimb Dacia, Renault şi Nissan a fost inaugurat astăzi la Oarja, în judeţul Argeş. Acesta are o suprafaţă de 65.000 de metri pătraţi şi stochează peste 70.000 de repere.

Esential

65.000 de metri pătraţi este suprafaţa noului centru de piese de schimb Dacia de la Oarja.
15.000 de piese de schimb reprezenta capacitatea maximă a centrului de piese de la Bradu.

Automobile Dacia a inaugurat astăzi un nou centru de piese de schimb în Oarja, la 15 kilometri de Piteşti. Noul centru are o suprafaţă de 65.000 de metri pătraţi, dublu faţă de unitatea veche de la Bradu. Centrul de piese de la Bradu lucra deja la capacitatea maximă şi inagurarea noului centru a fost necesară pentru a face faţă producţiei crescute a celor de la Dacia. Noul Centru de Piese de Schimb de la Oarja le va oferi celor de la Dacia o "pârghie" în furnizarea rapidă de piese de schimb clienţilor de pe pieţele pe care activează, clienţii din România urmând să primească o comandă în maxim 24 de ore în 95% din cazuri.

Amplasarea acestui centru de schimb este un element cheie în strategia constructorului din Mioveni, care necesită un depozit în apropierea Platformei Industriale Mioveni pentru a obţine costuri reduse de transport până la centrul respectiv. Evident, apropierea de o autostradă oferă posibilitatea transportării rapide a mărfurilor în întreaga ţară şi în Europa.

Jerome Olive, directorul general de la Dacia a inaugurat acest centru alături de Jacques Daniel, directorul departamentului post vânzare al Grupului Renault. "Noul centru de distribuţie a pieselor de schimb şi a accesoriilor de la Oarja vine să consolideze rolul major pe care România îl joacă în cadrul Grupului Renault.

El va contribui la ameliorarea serviciilor post-vânzare ale Grupului Renault, asigurând disponibilitatea şi livrarea în cel mai scurt timp a pieselor de schimb de origine", a declarat Jacques Daniel.

Via | Dacia

Comentarii (7)

  • baftalo !!!
    Tocmai am aflat ca la 5 minute s-a "inaugurat" cea mai mare comunitate de cetateni romani proaspat intorsi de la "munci" grele din finlanda, jermanica, italia si, mai ales, franta.

    Se asteapta ca in urmatoarea perioada pietele de profil din romania sa cunoasca un val de produse pentru modelele logan oferite la preturi accesibile

    Uram "intreprinzatorilor" succesuri maxime in incercarea de a ridica tarisoara asta parasita de toate jigodiile (vezi medicii) ce nu pun umarul (sau mana?) sa ofere ceva societatii.
    7 10
  • Vasilon
    Cei care au parasit tara sa munceasca nu sa ciordeasca au facut bine vrei sa moara de foame?Acei cetateni nu au afaceri cu statu'
    11 4
  • Ce fel de depozit auto este?
    Acest depozit de piese auto de la Oarja, este folosit de Renault strict pentru a alimenta cu piese uzina Dacia?

    Sau se pot face comenzi en-gross si en-detail de catre persoanele fizice si juridice?

    Cunoasteti ceva in acest sens?

    Rog redactia automarket sa ma lamuresca si pe mine.
    4 0
  • @ Sorin
    Este un depozit de piese auto Renault, Nissan şi Dacia.

    Uzina Automobile Dacia este principalul furnizor de piese pentru Centrul de Piese de Schimb Oarja, nu invers.

    Pentru a fi clientul lor, trebuie să fii persoană juridică şi să reprezinţi un reparator autorizat Dacia/Renault/Nissan sau să fii comerciant autorizat al acelor repere.
    Discută cu cei de la Dacia pentru mai multe detalii, nu avem cum să te ajutăm.

    Persoanele fizice nu pot achiziţiona piese auto de la CPS Oarja.
    6 0
  • @vasile
    era doar o parodie.....greuuuuuu

    nu prea se vad ghilimelele in text, asa-i?
    2 2
  • Marian
    Este un depozit de piese de schimb pentru service-urile Dacia din intreaga lume. Pers fizice nu pot achizitiona piesele de aici ci doar de la service-urile autorizate Dacia Renault
    1 1
  • mai bine FACEAU Renault si Nissan acolo
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru