Seful Pininfarina a murit in accident de motocicleta

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 07.08.2008
Andrea Pininfarina, nepotul fondatorului casei de design cu acelasi nume, a murit astazi in urma unui accident rutier.

Veste tragica pentru iubitorii lumii auto mondiale.: Andrea Pininfarina, presedintele companiei cu acelasi nume, a murit astazi intr-un accident de motocicleta in apropierea orasului italian Torino. Pininfarina pilota o motocicleta Vespa, fiind lovit de un Ford Fiesta condus de un barbat de 80 de ani care a iesit de pe o sosea sedcundara fara sa se asigure.

Andrea Pininfarina si-a pierdut viata imediat dupa impact, medicii nereusind sa il reanimeze.

Italianul se afla in fruntea casei de design Pininfarina, mostenind aceasta pozitie de la tatal sau, Sergio, si de la bunicul sau, Battista Pininfarina. Avea 51 de ani si era tatal a 3 copii.

Comentarii (13)

  • Andrei Alexandru Dragan
    Sincere Condoleante
    Sincere condoleante familiei lui. Din pacate este o pierdere mare pentru familia Pininfarina... dar este si mai pacat pentru ca exista conducatori auto la 80 de ani. Din pacate nu mai este o varsta la care sa vezi, auzi sau sa ai reflexe intr-o marja acceptabila.
    0 0
  • ALX CT
    "fiind lovit de un Ford Fiesta condus de un barbat de 80 de ani"....80 DE ani?!!?? tare...mosu la volan.......asta e.....NEXT MORON ON 2 WHEELS PLS
    0 0
  • @ALX CT
    "moron on 2 wheels" ... de ce ?! pentru ca omul avea o pasiune si pentru ca nu-l interesa nimic altceva decat feeling-ul pe care-l ai numai pe 2 roti ... lasa-ma sa-ti demonstrez ca tu esti moron-ul; imagineaza-ti, daca poti, urmatorul lucru: toata lumea ar detine un autovehicul si 1 sau 2 vehicule pe 2 roti;in timpul saptamanii cand lumea merge la munca toti sa circule pe 2 roti iar cu auto sa circule in weekend sau cand au de facut calatorii lungi sau concediu cu familia. oare cum ar fi circulatia atunci, cat de mult ar scadea poluarea, cat de mult ar scadea stresul si implicit nivelul de viata ar creste semnificativ.asa ca gandeste-te de 2 ori inainte sa-ti afirmi prostia pe unde ai tu chef. ne-am saturat de tipi ca tine! PS:in medie intr-o masina circula 1,2 persoane - rings a bell ?
    Condoleante si RIP Andrea.
    Numai bine si drum uscat
    0 0
  • Pininfarina
    RIP Pininfarina, unul din cei mai buni designeri auto. Condoleante familiei si sper ca urmasul lui sa continue ce a facut aceasta familie pentru industria auto.
    0 0
  • ALX CT
    @TheQ
    "lasa-ma sa-ti demonstrez ca tu esti moron-ul" CU commentul tau nu ai dovedit nimic si nici nu vad ce legatura are cu articolul.Sa iti explic "Pininfarina pilota o motocicleta Vespa",nu se ducea la munca ca sa salveze planeta de poluare ,trafiic etc. se PLIMBA cand a fost lovit de un mos de 200 de ani,ORICE PERSOANA CARE CIRUCLA PE 2 ROTI isi asuma un risc(intr-un accident dintre o masina + 2 roti...care sofer crezi ca scapa cu mai putine rani?eu zic ca cel din masina)DECI CE TREABA ARE DISCURSUL TAU GREENPEACE-SALAVATI PLANETA CU ce am scris eu,deci omul si-a asumat un risc cand a iesit cu motocicleta deci trebuie ori sa fii prost ori sa ai mult curaj ca sa faci asta.

    "gandeste-te de 2 ori inainte sa-ti afirmi prostia pe unde ai tu chef" -Cred ca e valabil pt tine commentul-mai citeste ce ai scris tu si ce treaba are cu articolul+ commentul meu

    "ne-am saturat de tipi ca tine!" noi? ai dubla personalitate cumva?fa-ti un Fan club si pe urma mai vorbim

    Va salut
    0 0
  • pt ALX CT
    daca asa pui problema atunci hai sa ne luam cu totii jeep-uri sau de ce nu camioane ca sa vedem apoi cine scapa cu viata. in primul rand treaba e sa NU conduci intr-un mod in care sa pui in pericol ceilalti participanti la trafic oricare ar fi ei pe 2 sau 4 roti (dupa modul cum vorbesti cred ca esti ceva "terminator" pt cei pe 2 roti, cred k le porti ura nush de ce). riscuri ne asumam tot timpul fie ca mergi la baie fie ca mergi pe 2, 3, 4 sau mai multe roti. cu totii trebuie sa avem bunul simt si atentie cand suntem la volan. nu am zis de salvati planeta... ti-am spus sa-ti imaginezi un scenariu ... de ce te-ai simtit atacat? oare pt faptul ca ai facut din cei pe 2 roti "moron" sau nu sti ce inseamna ?
    PS: daca eu nu am fost la subiect atunci tu esti total pe langa !!!
    0 0
  • alex
    articolu' nu vorbeste despre bikeri teribilisti si despre cati mor pe motocicleta ci pur si simplu despre un om care a facut istorie in designul auto(impreuna cu firma pe care o conduce) si in loc sa-l omaginiem se gasesc unii care fac comentarii pe langa subiect. asa ca macar ai putin respect si rezuma-te de de la comentarii.
    odihneasca-se in pace.
    0 0
  • R.I.P.
    0 0
  • ALX CT
    Deci...in urma acestui accident dintre o masina si o motocicleta.conducatorul mototcicletei a murti.Daca era baiat destept circula cu masina si TRAIA.PUNCT. Ce e asa de greu de inteles?!!?

    MI-am exprimat parerea despre subiectul din articol.
    Acuma(ca de obicei) se trezesc anumite persoane care in loc sa de-a un comment on-topic dau off-topic.Deci D-zeu sa i'l ierte si da TheQ am o problema cu ei fiindca unul dintre ei mi-a omorat o nepoata acum 2 ani....Deci va respect parerea dar nu trebuie neaparat sa si imi placa...Va salut
    0 0
  • Dragos
    Logic ca traia daca era in masina,dar nu a fost sa fie,Dumnezeu sa il ierte

    @ALX CT : Nu te mai agita cu toti dobitocii ca daca ar fii sa stai sa raspunzi la fiecare in parte ti-ai face parul alb.Daca atata ii duce capul lasa-i in eterna prostie.
    0 0
  • pacat de el... adevarul e ca peste tot, dar mai ales in "Rromania" soferii de automobile sunt prea concentrati la maneaua ce le urla in masina si iuta sa dea prioritate la motociclisti. am prieten care a ramas paralizat la 23 de ani pt ca un idiot nu i-a acordat prioritate si a intrat in el.
    Cat de despre partea cu sofer la 80 de ani... e prostia politiei k ii lasa.
    0 0
  • pt ALX CT again
    daca nu te gaseai tu sa vb pe langa subiect afirmand ce ai spus despre cei pe 2 roti, atunci nu erau comentarii. deoarece ai avut probleme in trecut cu oameni si oameni asa cum sunt peste tot fie ca ei sunt pe 2 sau pe 4 roti, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi. daca continui sa traiesti in trecut e problema ta, numai tu ai de suferit, dar nu trage si pe altii dupa tine. daca cel care a facut nenorocirea in fam ta era cu un jeep sau cu o masina sportiva sau chiar cu orice alt vehicul atunci ce faceai? ii urai pe toti de acel fel ... ? si nu e tot una sa nu-ti placa ceva sau sa jignesti o masa de oameni ...
    Numai bine si drum uscat !
    0 0
  • intervin rar dar...ALX CT..taica
    ai reusit sa dai cu mucii in fasole bine de tot, crede-ma, ai fost total nepotrivit in afirmatii. Nu te mai grabi...te rog eu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru