Solutii de criza: Peugeot lanseaza noul 206+

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.02.2009
Peugeot se agata inca o data de modelul sau exponential si lanseaza 206+, o versiune imbunatatita estetic si tehnic a lui 206.

Esential

75 CP dezvolta cel mai puternic motor din gama 206+, unitatea pe benzina de 1.4 litri.

In vremuri de restriste, Peugeot se agata de modelele sale de succes pentru a-si croi drum prin jungla crizei economice. Acesta poate fi considerat background-ul lansarii lui 206+, care reprezinta nu doar o noua versiune, ci un facelift accentuat al clasicului model care a scos Peugeot dintr-o criza care dura de ceva ani in momentul lansarii sale, in 1998.

Noul 206+ preia o multime de elemente estetice de la 207, fratele mai mare, mai tanar si mai ales mai modern. Apar astfel noi blocuri optice frontale, o noua grila si o noua capota, aceasta din urma beneficiind inca de "stampila personalitatii" lui 206, cele doua prize din aer amplasate in partea laterala superioara.

Peugeot 206+ este destinat exclusiv pietei europene, astfel ca francezii au ales sa monteze sub capota acestuia motoare cu appeal la publicul tinta de pe Batranul Continent. Este vorba de o unitate de intrare in gama de 1.1 litri si 60 CP si de un propulsor de 1.4 litri si 75 CP (ambele pe benzina) si de diesel-ul de 1.4 litri si 70 CP.

via | Peugeot

Taguri: 206, 206+, 207, Peugeot

Comentarii (12)

  • WTF?
    Ce exprimare de cartier e asta?
    " a scos Peugeot din foame "
    0 0
  • da
    arata foarte bine.
    un model de luat in seama
    0 0
  • Fals...
    aceasta masina exista deja pe pietele sud-americane(Brazilia, Argentina) sub numele de 207Compact (acolo, din cate stiu nu se vinde 207-le european, de aceea numele....iar in eruopa va vi numit 206+)....va rog sa verificati daca nu ma credeti....deci nu este exclusiv ptr piata europeana, ci mai mult un "port" din sud-america, care acolo a mers bine si s-a vandut, si s-au gandit ca in vreme de criza ar merge bine si in europa... in rest, ca sa nu ma intelegeti gresit, mi-a placut articolul, este ptr prima data ca am citit despre aceasta masina, doar ca stiam despre modelul sud-american de mai multa vreme, si l-am recunoscut ca nu fiind atat de nou
    0 0
  • slab articol...
    Cata dreptate ai Leni, prototipul strutocamilei a fost prezentat de aproape un an! iar prin america de sud este deja o "vedeta".

    http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/articol-peugeot-207-brazilia-265200
    0 0
  • ia vedeti aici...
    http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/
    articol-peugeot-207-brazilia-2652009
    0 0
  • lipsa de profesionalism
    dragi redactori nu e prima data cand se intampla incurcaturi de genul acesta legat de articolele voastre...noi cititorii,pasionatii de auto am avut incredere in stirile voastre....nu suntem prosti dupa cum se vede mai intram si pe alte site-uri in domeniu..macar de ati da un copy paste la articolele altora si ar fii mai bine nu mai bagati de la voi
    0 0
  • mai bine le puneau doua pedale si un lant in loc de motorasele alea
    0 0
  • De ce o masina e buna doar daca are sute de cp?
    Chiar la atat se reduce judecata voastra? Daca are 60cp, e praf?
    Masina asta a facut niste vanzari sanatoase si chiar a scos Peugeot din foame. Nu vedeti ca lumea s-a schimbat mult, acum doar ce e ieftin e si bun?
    Eu nu vad nimic rau in masina asta, macar e sincera, adica are aceeasi platfroma si cam acelasi design de atata timp. Octavia Tour e la fel, se vinde f bine si e f fiabila. MAcar nu fac ca altii, sa ne minta ca lanseaza modele noi si de fapt sub caroserie e aceeasi masina (vezi Laguna 3).
    0 0
  • mirel_banderas
    206+
    Noul Peugeot 206+ acum mai urat ca niciodata!
    0 1
  • emilio
    cris, si mirel_banderas, ce masini conduceti?
    Mai baieti, prostia voastra nu are limite. Ati condus vreodata 206 cu motor de 1,4 ? Daca nu, atunci de ce vorbiti? Intoarceti-va la jocurile voastre pe calculator cu NFS si alte rahaturi, cu masini la care nu puteti decat visa.
    0 0
  • george becalii
    @emilio
    Am condus eu si e un cacat....o epava de troaca la 70000 a picat si ambraiaju...a fost schimbat tot la masina aia .....arata frumusel asa faceliftu asta dar degeaba...FALIMENTU scrie pe ei
    0 0
  • ...
    spatele ii 90% ca ca cel vechi scos de pe piata acum 6 ani iar fata...mai mult imi placea la celalalt
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru