Sportec a creat un VW Scirocco de 350 CP

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.02.2009
Tunerul elvetian Sportec a crescut puterea lui Volkswagen Scirocco pana la 350 CP.

Inginerii elvetieni de la Sportec au creat un pachet de modificari pentru VW Scirocco. Tunerii au reusit sa stoarca 350 CP din propulsorul TFSI de 2.0 litri al lui Scirocco.

Cuplul motor a fost crescut la 480 Nm, iar modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde. Volkswagen Scirocco 2.0 TFSI pleaca din fabrica cu o putere de 200 CP si un cuplu motor de 280 Nm. Puterea este pusa pe sosea cu ajutorul unui diferential cu alunecare limitata.

Castigul de putere a fost obtinut cu ajutorul noului sistem de evacuare sport si prin modificarile operate la nivelul turbinei si al unitatii ECU. Sportec ofera pentru Scirocco un kit de arcuri sport, o evacuare finala din otel inoxidabil, precum si un set de jante de aliaj de 20 inch.

Via | Motorauthority

Comentarii (4)

  • george
    Exista Clio dus la 450CP si astia vin cu basina asta...
    0 1
  • modificari impachetate
    Draga Seba,

    pot sa-ti spun asa? sper ca nu te superi, si daca te superi nu conteaza, caci eu iar m-am suparat.

    hai sa te intrebe tata ceva! Tu, asa ca om, ca individ, fiinta umana daca vrei, vorbesti precum scrii sau doar scrii prost?

    asa mai seba, deci au creat un pachet de modificari. Si ce-au facut cu pachetul asta de modificari? Era frumos ambalat? avea fundita?
    0 0
  • Alexandru
    @Mihai
    Draga MIhai,

    iti spun asa,nu ma intereseaza daca te superi,chiar nu conteaza.
    hai sa te intreb si eu ceva...tu asa ca om...te duce capul sa procesezi o informatie?...sau doar iti place sa comentezi aiurea?

    parerea mea e ca informatia pt acest articol este arhisuficienta...nu pot sa inteleg de ce esti asa frustrat...poate din cauza ca redactorul nu a desenat o schita special pt tine ca sa intelegi si tu?

    te rog frumos sa ma lamuresti si pe mine cu ce nu ai inteles din articolul asta.
    0 0
  • raspuns pt Mihai
    Desi sunt sigura ca domnul Toma iti este foarte recunoscator pentru atentia si dedicatia cu care ii citesti articolele si pt patima cu care comentezi, sincer, nu cred ca intereseaza pe cineva parerea ta despre ortografia lui, daca te deranjeaza la inteligenta asa tare nu mai citi articolele lui. sincer nu cred ca ar vrea cineva sa te prostesti si tu citindu-le, e pacat de tine...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru