Subaru vrea titlul mondial la piloti in WRC

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 29.05.2008
Aparitia noii Impreza WRC2008 il face pe Chris Atkinson, pilotul Subaru, sa se gandeasca la titlul mondial.

Chris Atkinson, pilotul Subaru si ocupantul locului trei in clasamentul general din Campionatul Mondial de Raliuri, a socat pe toata lumea astazi, in ziua premergatoare Raliului Acropolis, spunand ca noua Impreza WRC2008 il face sa se gandeasca la castigarea titlului mondial in acest sezon.

Atkinson, pilot secund la Subaru, a declarat ca noul bolid al echipei va trebui sa-i ofere sanse egale in lupta cu Sebastien Loeb si Mikko Hirvonen. Mai mult, este pentru prima data cand Atkinson nu mai tine cont de ordinea din echipa si il ignora pe Petter Solberg, pilotul principal al echipei. Solberg, campion mondial in 2003, a avut rezultate slabe in acest sezon. 

Atkinson se afla la 12 puncte in clasamentul general de Mikko Hirvonen si la 9 puncte de Sebastien Loeb. Pilotul Australian a lasat sa se inteleaga ca a fost destul de rapid si pana acum cu un material competitional mult inferior celor de la BP Ford si Citroen, dar ca prin noua Impreza se poate gandi si la victorii de etapa.

Suntem pe trei in prezent.

Nu este un lucru bun, dar este ceva pana acum, mai ales ca a aparut noua Impreza dupa care toate lumea se uita visand. Trebuie sa incepem sa castigam, nu spun ca o vom face chiar de acum, dar trebuie sa ne gandim serios la victorii de raliuri si la lupta pentru titlu mondial”, a declarat Atkinson.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru