Toyota IQ, interzis la scolile de soferi din Anglia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.11.2009
Autoritatile britanice au interzis utilizarea lui Toyota IQ la examenele pentru scolile de soferi din Regat din cauza problemelor de vizibilitate.

Organizatia guvernamentala care organizeaza examenele scolilor de soferi din Marea Britanie (Driving Standards Agency - DSA) a luat decizia de a interzice examinarea studentilor in Toyota IQ din cauza unor probleme de vizibilitate pe care le are micutul model japonez.

"Numarul semnificativ de puncte moarte in partea posterioara fac ca aceasta masina sa nu fie potrivita unui test", spun oficialii DSA, care au scos anterior din uzul studentilor versiunile cabrio ale lui Ka, Beetle si MINI din acelasi motiv.

Toyota a anuntat ca va cere explicatii organizatiei britanice, sustinand ca decizia de a scoate din scolile de soferi un model care se remarca tocmai prin faptul ca poate fi utilizat cu precadere in zonele urbane nu este una corecta.

via | Brittania

Taguri: Toyota, Toyota iQ, iQ

Comentarii (1)

  • bentley
    Oare?...
    La cat e de micutza masinutza, daca nu iese parcatul sau manevra, pot iesi instructorul si elevul si prind eunul dintr-o parte si unul din alta si o aseaza bine...:)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru