Tuning agresiv pentru noul Audi A4

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.05.2008
Casa germana de tuning Rieger a pregatit un bodykit proaspat si agresiv pentru noul sedan Audi A4.

Esential

297 de cai putere dezvolta noul A4 dupa tratamentul aplicat de Rieger Tuning.
610 Nm este valoarea maxima a cuplului motor in cazul noului A4 tunat de Rieger.

Noua generatie a sedanului A4 s-a bucurat de atentia celor de la Rieger Tuning, care au reusit sa ii inspire modelului german mai multa agresivitate si mai multa putere. Pachetul Rieger pentru A4 a fost dezvaluit zilele acestea in cadrul Salonului de Tuning de la Bodensee, Germania, si include atat accesorii pentru exterior cat si pentru propulsorul diesel.

Spiritul agresiv este insuflat de o buza pentru spoilerul fata, praguri laterale, un spoiler spate redesenat care inglobeaza un deflector din fibra de carbon si jante de 20 de inch din aliaj.

Sub capota, inginerii Rieger au modificat propulsorul de 3.0 litri TDI. Viitorii clienti se vor bucura astfel de 297 de cai putere, fata de doar 240 ai versiunii de baza, si de un cuplu motor de 610 Nm. Noile performante au fost posibile prin inlocuirea filtrului de aer, a sistemului de evacuare si a modificarii ECU-ului.

Casa de tuning germana a fost fondata de Toni Rieger in urma cu 20 de ani si isi are sediul in Eggenfelden, Germania. Rieger s-a specializat de-a lungul timpului in dezvoltarea unor bodykit-uri pentru exemplare Mercedes, BMW sau Audi.

via | MotorAuthority

Taguri: A4, Audi, BMW, Mercedes, Rieger

Comentarii (3)

  • rieger
    Rieger nu dezamageste nici in cazul noului A4, masina asta deja era frumoasa dar acum e chiar porno :)
    0 0
  • dennys
    super
    eu stiam numai de ABT si mtm. Dar am cautat cu google RIEGER si vad ca si ei fac minuni ca si in cazul acestui bestial A4
    0 0
  • marfa
    cea mai reusita masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru