Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Volkswagen Amarok Dark Label, o ediţie specială pentru Frankfurt

Publicat Luni, 09.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Volkswagen Amarok Dark Label, o ediţie specială pentru Frankfurt - Poza 1
Volkswagen Amarok Dark Label, o ediţie specială pentru Frankfurt - Poza 2
Volkswagen Amarok Dark Label, o ediţie specială pentru Frankfurt - Poza 3
Volkswagen Amarok primeşte la Frankfurt o ediţie specială, numită Dark Label. Aceasta prezintă o serie de ornamente fumurii şi este bazată pe nivelul de echipare Trendline al versiunii de caroserie cu cabină dublă.

Esential 180 CP livrează motorizarea de top din gama Volkswagen Amarok.
Volkswagen Amarok, primul pick-up pe platformă dedicată produs de marca din Wolfsburg, primeşte o ediţie specială la Salonul Auto de la Frankfurt. Exponatul se numeşte Amarok Dark Label şi este bazat pe nivelul de echipare Trendline al versiunii de caroserie cu cabină dublă. Versiunea specială este oferită în orice combinaţie motor/transmisie, modelul putând fi comandat atât în compania motorizării 2.0 TDI de 140 CP, cât şi în compania BiTDI-ului de 180 CP. Pe piaţa din Germania, Amarok Dark Label va putea fi comandat începând cu luna noiembrie, iar livrările debutează în prima parte a anului viitor. Preţul de pornire al acestei versiuni pe piaţa din Germania este de 36.271 euro în compania motorizării de bază şi a tracţiunii spate.

Amarok Dark Label iese în evidenţă prin jantele de aliaj de 18 inch, geamurile spate şi luneta fumurie, montanţii B acoperiţi cu un colant negru, dungile de design de culoare închisă, stopurile fumurii şi a LED-urilor aplicate în locul becurilor de iluminare a plăcuţei de înmatriculare. Oglinzile laterale, mânerele portierelor, bara de protecţie spate şi alte suprafeţe exterioare sunt vopite în negru, în timp ce caroseria este vopsită într-o nuanţă contrastantă.

Ediţia specială a vehiculului comercial de la Volkswagen este disponibilă în orice culoare în care este oferit Amarok pe piaţă.

Urmareste Automarket
Interiorul versiunii speciale a lui Amarok are huse de scaune îmbrăcate în alcantara, covoraşe din velur cu semnătură, Radio RCD 310, volan multifuncţional cu comenzi audio, scaune faţă încălzite, diuze încălzite pentru sistemul de spălare a parbrizului şi aplicarea tratamentului Durabed pentru benă.

Via Volkswagen


Comentarii (1)

  • Scorpionu.negru
    Abia astept sa fac un drive test cu aceasta masinuta la salon
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru