Volvo V70 Pickup Concept

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.03.2009
Designerii de la Vizualtech au creat o versiune Pickup a lui Volvo V70.

Pentru cei care se intrebau cum ar arata un pick-up de la Volvo, designerii de la Vizualtech au creat V70 Pickup Concept. Acest model a fost desenat ca fiind un competitor pentru Holden Ute. Modelul este gandit pentru a fi echipat cu un motor V8 similar cu cel disponibil pe XC90, iar tractiunea este realizata prin intermediul puntii spate.

Modelul amesteca trasaturile Volvo cu o caroserie in stilul lui Chevrolet El Camino. Partea frontala este preluata de la modelul S40, pe cand profilul acestui concept este cu totul diferit de ceea ce a creat Volvo pana acum. Aspectul lui V70 Pickup este agresiv in comparatie cu majoritatea modelor produse de constructorul suedez datorita unor fante de aer prezente in bara fata si a aripilor care au fost evazate.

Via | WorldCarFans

 

Taguri: Pickup, V70, Volvo

Comentarii (2)

  • da
    bravo lor
    0 0
  • cam manelista abordarea. Nu orice masina se preteaza la modificari de genul asta, cu atat mai mult cand se vrea a se amesteca design suedez cu imaginea de pickup american
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru