Pune-i întrebări lui Karim Habib, designerul lui BMW Seria 7!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.08.2011
Automarket te provoacă să-l intervievezi pe Karim Habib, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de exterior BMW. Tu pui întrebările, iar noi i le vom adresa în interviu la Salonul de la Frankfurt pe cele mai interesante!

Automarket va avea ocazia să discute la Salonul Auto de la Frankfurt cu unii dintre cei mai cunoscuţi oameni din industria auto mondială. Şi pentru că opiniile voastre contează atât pentru noi, cât şi pentru reprezentanţii mărcilor cu care vom discuta la cel mai mare salon auto al sfârşitului de an, vă invităm să vă imaginaţi întrebări pe care echipa Automarket le va adresa din partea cititorilor celor pe care îi vom intervieva la Frankfurt.

Prima personalitate pe care vă invităm s-o descoaseţi prin întrebări este Karim Antoine Habib, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din staff-ul de design exterior BMW. Designerul canadian este cel care a desenat cunoscutul CS Concept, prezentat de marca bavareză în 2007, cea mai cunoscută lucrare a sa fiind însă actualul BMW Seria 7, maşina care a schimbat liniile impuse de Chris Bangle pe vechea generaţie. Karim Habib a stârnit discuţii aprinse după ce, în 2008, a decis să părăsească BMW pentru Mercedes.

După doar doi ani ca şef al biroului de Design Avansat al constructorului din Stuttgart, Habib a revenit la BMW în 2010.

REGULI: Fiecare dintre voi are dreptul să se gândească şi să posteze trei întrebări. Întrebările vor fi postate în secţiunea de comentarii de mai jos, iar redacţia Automarket le va alege pe cele mai interesante două, pe care i le va adresa în interviu lui Karim Habib. Cele două întrebări alese de Automarket poentru a reprezenta cititorii noştri în interviu vor fi anunţate vineri9 septembrie pe această pagină.

Staţi aproape, în următoarele zile urmează alte nume cunoscute ale industriei. 

Comentarii (16)

  • @
    1. De ce nu folositi un design mai aparte, comparativ cu toata gama BMW ?
    9 11
  • @
    2. Nu v-ati gandit niciodata, sa proiectati o limuzina, cu designul lui BMW X5, si sa aibe un aer masiv, de SUV ?
    4 19
  • intrebare
    Karim, de ce ai facut grila aia asa de mare la ? arata oribil
    5 16
  • intrebare
    Cum vi se pare designul generatiei anterioare de BMW Seria 7 ?
    2 6
  • Danyut
    INTREBARE
    Chiar duceti lipsa de imaginatie, nu puteti crea un design mai aparte pt cea mai luxoasa masina din gama .
    De ce atata conservatorism in design???
    2 10
  • klauss
    de ce l-ai facut sa para ingust si inalt c un logan?? nu puteai s te inspiri din seria anterioara?
    1 10
  • Andrei
    @ScorpyonVAG intrebarea 2
    Deja au creat modelul ala, se numeste BMW GT5.
    4 2
  • salut Karim
    cand vine Bangle inapoi?
    2 6
  • De ce nu ai venit mai repede la BMW ca sa ne scapi de "era" Bangle? Dar o intrebare serioasa: ce model (indiferent de marca) si-ar dori sa-l redeseneze? Si care sunt, in opinia lui, masinile cu cel mai bun si cel mai.... indoielnic design?
    8 2
  • Intrebari
    1. De ce nu ai pastrat designul vechiului 5 ? Cel nou arata plictisitor. Daca le pui una linga alta cine nu stie zice ca modelul Bangle e noua generatie.

    2. Seria 7 este urmatorul "sablon" pentru BMW ? A se vedea gama Audi unde nu stii care e A4,A6 etc etc

    3. Intrebare mai mult pentru AutoMarket : Ce anume a desenat la Mercedes ?
    3 4
  • @BMW-M
    si tu cate nickname-uri ai ?
    2 1
  • Ce chestie...lucrez la Bmw
    Mai frumosilor cati dintre voi ati condus un 7 sau cati dintre voi il aveti..... prea putini stiu sau deloc :)) Dragii mei la volan se simte aerul de masina masiva si foarte sportiva.... exteriorul sincer nu conteaza cat conteaza ce este sub capota... iar tipul asta a revenit la Bmw ptc a inteles ca este BMW este lider pe piatza iar designul sportiv al masinii il da cu adevarat ce este sub capota ...nu cum arata capota. O noapte buna va urez si sper ca o sa aveti ocazia sa il testati.
    0 3
  • BaditzaEx
    de ce nu readuc modelul 850???
    sa fie un supersport adevarat rival pt slr/sls ???
    sa aibe si ei un model exclusivist si din prisma designului si al performantei ??? Z4 ,M1, M3, sau M6 chiar nu sunt la nivelul ( cel putin estetic ) al unui SLS,SLR,Porsche, Lamborghini,Aston Martin...
    sa dea tot ce-i mai bun ( exclusivitate,performanta - unde sunt printre cei mai tari,design si altele ) intr-un Seria 8
    3 0
  • BaditzaEx
    un design agresiv pt un coupe veritabil
    nu farurile acelea de pe seria 6
    0 0
  • pacpac
    ce marca ii place lasand la o parte bmw si ce masina ?????ce ar alege intre un ferrari 458 si un Ferrari 250 Testa Rossa
    1 0
  • mohanbohan
    intrebare
    de ce ai ales BMW?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru