Subaru XV - noul crossover japonez

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 13.09.2011
Vedeta standului Subaru de la Salonul Auto de la Frankfurt este crossoverul XV. După ce a fost prezentat sub forma unui teaser, japonezii ne-au arătat astăzi pozele oficiale.

Subaru XV crossover este urmaşul modelului Impreza XV. Noul XV este foarte apropiat tehnic de sora sa compactă Impreza doar că garda la sol a substanţial mărită. 220 mm stau între caroseria lui Subaru XV şi sol. Crossoverul de clasă compactă va veni în Europa cu trei motorizări boxer dintre care două benzină şi una turbodiesel. Cele două propulsoare pe benzină au 1.6 şi 2.0 litri iar cel diesel este deja celebru şi are doi litri.

Motorul boxer 1.6 benzină dezvoltă 115 CP şi 150 Nm şi poate fi asociat cu o cutie de viteze cu cinci trepte manuală sau o cutie automată CVT Lineartronic. Propulsorul de doi litri benzină livrează 150 CP şi 196 Nm iar opţiunile pentru trasnsmisie sunt cutie manuală cu şase trepte sau acelaşi CVT Lineartronic. În cele din urmă, motorul boxer diesel oferă 150 CP şi 350 Nm şi poate fi împerecheat doar cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Cum era de aşteptat. Subaru XV este echipat cu tradiţionalul sistem de tracţiune integrală AWD iar în plus constructorul japonez a adăugat un sistem ”auto start stop”.

Via | Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru