Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Opel Adam White Link şi Black Link - două ediţii speciale pentru Frankfurt

Publicat Miercuri, 28.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3
Opel Adam White Link şi Black Link - două ediţii speciale pentru Frankfurt - Poza 1
Opel Adam White Link şi Black Link - două ediţii speciale pentru Frankfurt - Poza 2
Opel Adam White Link şi Black Link - două ediţii speciale pentru Frankfurt - Poza 3
Opel Adam White Link şi Black Link - două ediţii speciale pentru Frankfurt - Poza 4
Opel Adam White Link şi Black Link - două ediţii speciale pentru Frankfurt - Poza 5
Opel a dezvăluit astăzi două versiuni speciale ale modelului Adam, programate să debuteze la Frankfurt. Se numesc White Link şi Black Link şi vin echipate generos, cu o serie de elemente de personalizare.

Alături de conceptul Monza, despre care am vorbit deja săptămâna trecută, Opel va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt două ediţii speciale ale actualului Adam. Una se numeşte Black Link şi una White Link şi ambele vin bine echipate cu tehnologie: sistemul multimedia InteliLink şi sistemul de recunoaştere vocală Siri Eyes Free.

Ediţiile speciale vor fi disponibile în culorile „I`ll be black” şi „Saturday White Fever”, completate de inserţii argintii la nivelul oglinzilor, geamuri cu tentă şi jante Twister de 18 inch din aliaj. Pachetul estetic special este completat şi de un eleron montat pe hayon, vopsit în alb sau negru, lumini LED diurne şi un habitaclu în aceeaşi culoare cu cea a caroseriei.

Esential 2000 de unităţi Adam Black Link şi White Link vor fi produse.
Pata de culoare o reprezintă ecranul color de 7 inch al sistemului InteliLink. Integrat de acesta este şi sistemul Siri Eyes Free, care le va permite utilizatorilor să folosească comenzi vocale pentru a selecta muzica din iTunes, pentru a accesa calendarul, pentru a adăuga întâlniri, pentru a salva persoane de contact şi pentru a asculta sau scrie mesage text.

Producţia celor două ediţii speciale va fi limitată la numai 2000 de unităţi, iar comenzile vor fi deschise în toamna acestui an, după Salonul de la Frankfurt. 


Comentarii (3)

  • Dacia Plant
    Foarte frumos. Acesta sau un Fiat 500 ar fi a 3-a masina daca ar fi sa imi cumpar.
    7 3
  • Ciudat de hidoasa !!
    2 2
  • daca asta e hidoasa inseamna ca vw up este masina visurilor tale :)
    masina arata superb
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru