Imagini noi cu Mitsubishi Global Small, conceptul viitorului Colt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.01.2011
Mitsubishi a publicat astăzi imagini noi ale conceptului pe care îl va expune în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva. Global Small ar putea da naştere unei noi filosofii de design pentru marca japoneză.

După ce ieri v-am oferit prima imagine a conceptului Mitsubishi Global Small, revenim astăzi cu imagini oficiale ale premierei pe care japonezii o vor expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Imaginile publicate astăzi trădează aspectul frontal şi lateral al conceptului, care promite o nouă abordare a exteriorului pentru noile modele Mitsubishi. Cu alte cuvinte, Global Small Concept ar putea oferi publicului prima viziunea asupra noii filosofii de design Mitsubishi, aşteptată să debuteze, după lansarea lui Colt, pe toate modelele gamei.

Noua generaţie a modelului subcompact se va inspira serios din liniile conceptului Global Small, încercând astfel să fie pe placul unui public cât mai numeros, omogen şi răspândit pe principalele pieţe ale lumii. Mai mult, caroseria desenată după cele mai riguroase principii aerodinamice şi componentele uşoare folosite la asamblare, vor ajuta modelul japonez să obţină cifre record la capitolul consum şi emisii.

Sub capota viitorului model de clasă mică se vor afla motoare de un litru sau de 1.2 litri, asistate de o transmisie automată de tip CVT.

Nu vor lipsi sistemul de recuperare a energiei la frânare şi nici cel start-stop, care vor ajuta noul Colt să obţină emisii foarte reduse, cuprinse între 90 şi 100 de g/km.

via | autosblog 

Comentarii (1)

  • BaditzaEx
    in sfarsit...
    arata mai mult a Colt, cel cu grila de Lancer nu mi s-a parut asa reusit
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru