Toyota aduce o nouă versiune a lui FT-86 la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.01.2011
O nouă versiune a conceptului FT-86 de la Toyota va fi dezvelită la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Japonezii au prezentat o imagine teaser a modelului respectiv.

Toyota va prezenta o versiune nouă a conceptului FT-86 la Salonul Auto de la Geneva. Pentru moment, nu sunt detalii clare despre acest model, dar singurul lucru cert este că vorbim în continuare de un concept. Japonezii au promis să lanseze acest model în 2011, dar debutul va avea loc la Salonul Auto de la Tokyo din noiembrie. În schimb, exponatul de la Geneva ar putea fi o versiune apropiată de producţie a coupe-ului cu tracţiune spate de la Toyota.

În ceea ce priveşte design-ul, modelul va fi mult mai realist, cu forme extrem de apropiate de versiunea finală. Primul teaser al modelului prezintă forme mult mai clare şi realiste, iar aspectul modelului pare să se fi maturizat. Capota pare să aibă o înclinaţie mai pronunţată, în timp ce grila faţă nu are sigla Toyota. Blocurile optice au un aspect gata de producţie şi par a fi extrem de agresive graţie fundalului negru.

Debutul lui Toyota FT-86 a fost întârziat în repetate rânduri. Modelul este echipat cu un motor boxer cu patru cilindri şi beneficiază de tracţiune spate.

Subaru deţine o versiune proprie a acestui model, dar lansarea sa nu a fost anunţată încă. În timp ce Toyota vrea să comercializeze acest model pentru clienţii ceva mai în vârstă, care îşi vor permite un produs premium, Subaru vrea să atingă latura de performanţă şi chiar să ofere o versiune echipată cu vestitul său sistem de tracţiune integrală.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru