BMW X6 M primeşte şi el un facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.01.2012
După ce a revizuit întreaga gamă X6, BMW nu putea ocoli versiunea de performanţă a Sport Activity Coupe-ului. Aceasta a primit mici retuşuri estetice şi ceva îmbunătăţiri la interior.

După ce a prezentat ieri faceliftul pentru noul X6, BMW publică astăzi modificările operate şi pe derivatul de performanţă al SAC-ului german. Mai exact, X6 M beneficiază de aceeaşi atenţie din partea inginerilor şi designerilor bavarezi.

Doar un ochi avizat va putea observa modificările estetice timide, care există însă: spoilerul frontal a fost retuşat, blocurile optice faţă şi spate au primit iluminare LED completă, iar jantele de 20 de inch, cu pneuri 275/40 pe faţă şi 315/35 pe spate, au primit un design nou. Pentru interior, principalele îmbunătăţiri vin la nivelul echipării şi al materialelor disponibile pe lista de opţionale.

La nivel tehnic nu apar modificări. Sub capotă se va afla acelaşi motor V8 de 4.4 litri bi-turbo, dispus să ofere 555 de cai putere şi un cuplu motor de 680 Nm între 1500 şi 5650 de rotaţii. Graţie acestor resurse, SAC-ul accelerează de la 0 la 100 de km/h în doar 4.7 secunde şi atinge o viteză maximă de 250 km/h, limitată electronic.

Comentarii (1)

  • Arata impecabil
    14 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru