GENEVA 2012 LIVE: Subaru BRZ a venit în Europa

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Cine nu și-ar dori un coupe Subaru de 200 de cai putere care promite performanțe de top și care arată trăznet? Am văzut mașina la standul japonezilor și vă arătăm imagini de acolo.

Fanii Subaru au avut motive de satisfacție la Geneva. Marca japoneză a avut câteva exponate foarte atrăgătoare, reușind să adune un grup serios de jurnaliști la concerința de presă care a precedat dezvelirea modelelor de la stand.

Primul dintre acestea este noul Impreza. Cel mai cunoscut model al celor de la Subaru a venit la Geneva în versiune restilizată și retehnologizată, modelul japonez încercând să atragă noi clienți prin design și printr-o serie de noutăți tehnice și tehnologice.

Cea mai importantă apariție nouă în gama Subaru este însă noul BRZ, fratele lui Toyota GT-86. Modelul japonez este echipat în standard cu un motor boxer de 2.0 litri de 200 CP cu injecţie directă şi transmisie manuală cu şase trepte. Clienţii pot opta şi pentru o transisie automată cu şase trepte. Mai multe detalii despre modelul japonez puteți găsi AICI.

Comentarii (3)

  • Cristian Pascu
    Noul Impreza facelift??!!!!!
    Nu inteleg despre ce facelift vorbiti in articol. Acesta nu este un facelift pentru Impreza....ci chiar este noul model Subaru Impreza. Multa bafta!
    7 2
  • @ zarne....
    ia-ti golfu si plimba-l pana nu se infunda ceva la el!
    4 4
  • hmm
    masina e buna,
    dar.. noul design .....fara suparare aduce cu kia ceed 2006 :)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru