Salonul Auto de la Geneva 2013

Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto)

Publicat Marti, 05.03.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 9
Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto) - Poza 1
Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto) - Poza 2
Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto) - Poza 2
Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto) - Poza 2
Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto) - Poza 2
Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto) - Poza 2
Înlocuitorul gamei G în linia de modele Infiniti vine în Europa în luna martie. Alături de acesta, Infiniti pregăteşte lansarea unui motor diesel dezvoltat în colaborare cu Daimler.

Infiniti a anunţat oficial că noul Q50 - urmaşul vechii game G - va fi lansat oficial în Europa în cadrul Salonului Auto de la Geneva, care va începe în 5 martie cu prima zi dedicată presei.

Debutul oficial al modelului care a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit va coincide cu lansarea versiunii diesel a acestuia, Infiniti rezervând însă detaliile tehnice legate de aceasta pentru ziua debutului oficial al noului Q50. Cel mai interesant aspect este însă reprezentat de faptul că acesta este primul rezultat al colaborării dintre alianţa Renault-Nissan şi Daimler, unitatea diesel fiind concepută în comun cu producătorul german. Motorul diesel se va alătura în gama unităţilor propuse de Infiniti pe noul Q50 cunoscutei unităţi pe benzină de 3.7 litri şi unei versiuni hibride care conţine, ca şi până acum, un motor V6 de 3.5 litri cuplat cu un motor electric de 67 CP.

Urmareste Automarket
Vă reamintim faptul că noua nomenclatură Infiniti va conţine particula Q pentru sedanuri şi coupe-uri, în timp ce SUV-urile şi crossoverele mărcii japoneze (denumite până acum FX) vor face parte din gama denumită QX.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


via Infiniti


Comentarii (9)

  • mai colaborau cu VW.
    2 5
  • Voi scrieti aici ca stirea este VIA INFINITI.
    In comunicatul oficial de pe site-ul lui Infinti despre acest subiect nu scrie nimic de motorul realizat impreuna cu Mercedes. Chair nu puteti sa traduceti o stire si sa nu mai dezinformati?
    4 2
  • Nu cred ca e dezinformare. Niciun producator nu se laudaca ca are motoare de la altii decat daca e Ssangyong la inceputul secolului curent si scrie mare pe el powered by Mercedes.
    5 2
  • @Calingura Ai uitat de Smart.
    1 1
  • Mda!Suzuki are dieseluri de la Renault si Fiat.Toyota va avea motoare diesel de la BMW,Nissan(infiniti)motoare "in colaborare"cu Merc.Oare cand vor scoate si Japonezii un Diesel,conceptie proprie?.Poate il vor da si ei la alte firme.
    6 3
  • @Lache
    adevarul e ca te ajuta si numele...poate nu ai auzit de dieselul de la honda (cel cu premiile)
    6 5
  • Marian
    Honda cu acel 2.2 , Subaru cu cel boxer si mai nou Mitsu cu 1.8 sunt creatii proprii si sunt foarte apreciate de toata lumea. Nu prea au fost ei pasionati de subiect, dar si cand s-au apucat de o treaba le-au iesit lucruri serioase.
    5 2
  • Da.aveti dreptate.Subaru cu primul diesel boxer care se vinde ca painea calda.Si honda diesel se vinde la fel de bine.Si Mitsi.Macar eu am nume.Tu? No name!Dieselul de la honda este primul lor diesel.Subaru la fel.Cel de la mitsi este cel mai economic in clasa lui si este primul care are variable valve timing.Este chiar mai rapid decat cel de 2 litri pe benzina.
    3 3
  • nici,nici/ambele!
    Motorul e dezvoltat IN COLABORARE ! Greu de priceput ?!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru