Salonul Auto de la Geneva 2018

Alpine A110 Pure și A110 Légende: două versiuni speciale dedicate primului coupe din relansata gamă a mărcii franceze

Publicat Marti, 27.02.2018
de Mircea Meşter
Comenteaza 0
Alpine A110 Pure și A110 Légende: două versiuni speciale dedicate primului coupe din relansata gamă a mărcii franceze - Poza 1
Alpine A110 Pure și A110 Légende: două versiuni speciale dedicate primului coupe din relansata gamă a mărcii franceze - Poza 2
Alpine A110 Pure și A110 Légende: două versiuni speciale dedicate primului coupe din relansata gamă a mărcii franceze - Poza 3
Alpine A110 Pure și A110 Légende: două versiuni speciale dedicate primului coupe din relansata gamă a mărcii franceze - Poza 4
Brandul Alpine aduce la Salonul Auto de la Geneva două versiuni ale coupe-ului A110. Acestea reprezintă două personalități distincte ale mașinii, dar nu vor putea fi comandate în România, acolo unde marca Alpine nu e încă prezentă pe piață.

Salonul Auto de la Geneva, care-și va deschide porțile în 6 martie 2018, nu va aduce premiere majore pentru cei de la Renault, care preferă să se concentreze pe Salonul de pe "teren propriu", cel de la Paris, pentru prezentarea marilor noutăți din 2018. Cu toate acestea, conceptul de transport urban EZ-GO și versiunea ceva mai puternică a electricei Zoe vor fi dublate de două versiuni interesante ale lui Alpine A110, coupe-ul sportiv care a readus în prim-plan anul trecut marca deținută de francezi.

Deși brandul Alpine nu a fost încă lansat oficial în România, iar planurile biroului românesc Renault nu includ prezentarea lui A110 pe piața noastră în 2018, este interesant de semnalat faptul că standul Alpine de la Geneva va găzdui dezvelirea oficială a două versiuni speciale ale lui A110. Este vorba de A110 Pure și A110 Légende, variante care declină coupe-ul francez în două "personalități" noi distincte cu rolul de a atrage clienți.

Alpine A110 Pure

Renault nu oferă foarte multe detalii despre noile versiuni, însă aflăm că A110 Pure este "destinat să-și trăiască viața pe șoselele din munți", în timp ce A110 Légende introduce o alternativă sofisticată și rafinată a mașinii, oferind standard scaune Sabelt cu reglaj electric pe șase direcții, tapițerie din piele și inserții din fibră de carbon la interior. 

Motorul celor două variante speciale rămâne același 1.8 Turbo de 252 CP montat central și cuplat cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte. 

Odată cu lansarea noilor versiuni speciale, Alpine A110 se îmbogățește, de asemenea, cu trei nuanțe de caroserie noi: Blanc Irise, Bleu Abysse și Gris Tonnerre.

Alpine A110 Légende.

via Alpine/Renault


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru