Salonul Auto de la Geneva 2018

Pininfarina HK GT Concept: noul coupe electric primește teasere înainte de lansarea din luna martie

Publicat Miercuri, 07.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Pininfarina HK GT Concept: noul coupe electric primește teasere înainte de lansarea din luna martie - Poza 1
Pininfarina HK GT Concept: noul coupe electric primește teasere înainte de lansarea din luna martie - Poza 2
Pininfarina a publicat două teasere care anticipează lansarea unui coupe electric numit HK GT cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Pininfarina și-a anunțat prezența la Salonul Auto de la Geneva care va avea loc în prima parte a lunii martie pentru dezvăluirea unui concept electric sub numele HK GT.

Italienii au publicat două teasere pe contul de pe rețeaua de socializare Facebook, iar prima dintre ele demonstrează că noul concept este un coupe. De asemenea, imaginea sugerează că oglinzile laterale tradiționale vor fi înlocuite de camere video.

Între timp, a doua imagine publicată arată parțial interiorul conceptului, despre care momentan nu știm dacă va intra la un moment dat în producție de serie.

Noul concept Pininfarina este dezvoltat împreună cu producătorul taiwanez Hybrid Kinetic Group, care are ca domeniu de activitate dezvoltarea de baterii, motoarele electrice și sisteme de control pentru vehicule ecologice. Prin urmare, este de așteptat ca asiaticii să dezvolte sistemul de propulsie al noului concept, în timp ce Pininfarina se va concentra pe ceea ce știe să facă cel mai bine designul.

O galerie foto completă și detalii tehnice despre noul concept vor fi făcute publice cu ocazia lansării oficiale de luna viitoare. 

Via Evo Magazine


Comentarii (1)

  • mircea badea
    pare cam urata..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru