Chrysler aduce la Paris două ediţii speciale 300C şi Grand Voyager

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.09.2010
Standul Lancia de la Paris va găzdui şi două ediţii speciale a modelelor Chrysler Grand Voyager şi 300C, botezate Limited Black, respectiv Walter P. Chrysler.

Chrysler se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu două versiuni personalizate ale unor modele deja consacrate: familistul Grand Voyager şi actuala generaţie a modelului 300C.

Monovolumul american de 5.14 metri, Grand Voyager Limited Black, primeşte pentru show-ul de la Paris o vopsea nouă, Brilliant Black şi un set de jante din aliaj, de 17 inch, cu nouă spiţe.

La interior, clienţii vor fi răsfăţaţi cu scaune îmbrăcate în piele, dar şi cu o bogată listă de dotări care sporesc confortul şi utilitatea: faruri bi-xenon, trapă acţionată electric, sistem audio cu zece difuzoare şi amplificator de 506 W. Tot la interior, Grand Voyager primeşte şi navigaţie prin satelit cu conexiune Bluetooth şi cameră pentru marşarier.

De propulsie se va ocupa un motor 2.8 CRD de 163 de cai putere şi 360 de Nm, asistat de o transmisie automată cu şase rapoarte.

Limuzina 300C va fi disponibilă în ediţia Walter P. Chrysler, botezată după numele fondatorului companiei din Detroit.

Modelul se individualizează prin aceeaşi culoare a caroseriei, Brilliant Black, prin logo-urile speciale, prin jantele de 18 inch cu nouă spiţe şi prin trapa acţionată electric.

În interior, clienţii vor primi o tapiţerie din piele, scaune reglabile electric, sistem de navigaţie cu ecran tactil şi memorie de 20 Gb pe hard-disk. Sonorizarea este asigurată de sistemul Boston Acoustics, cu şapte difuzoare şi subwoofer, amplificator de 368 W şi conexiune pentru iPod.

Sub caroserie se află un motor V6 de 3.0 litri, asistat de o cutie automată cu cinci rapoarte, responsabilă pentru gestionarea a 218 cai putere şi 510 Nm.

Ambele ediţii speciale vor fi expuse la Paris în cadrul standului Lancia, brandul sub care vor fi de altfel vândute viitoarele modele Chrysler pe Bătrânul Continent.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Bubica
    tare masina din imagine!
    5 1
  • da, imaginea cu masina e tare dar cred ca masina din imagine mai putin
    3 5
  • @gica
    Bai gica, ai avut masina din imagine, sa-ti dai cu parerea?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru