Chrysler le oferă clienţilor şase grile diferite pentru noul 300C

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 31.01.2011
Dacă unui client american nu-i place grila standard a noului 300C, acesta va fi liber să aleagă din oferta de şase grile diferite oferite de Chrysler.

Chrysler a confirmat faptul că le va oferi clienţilor care vor alege să-şi cumpere noua generaţie 300C - prezentată în premieră la Salonul Auto de la Detroit - opţiunea de a alege între şase modele diferite pentru grila frontală.

Oficialii companiei americane nu au specificat dacă schimbarea de design afectează forma grilei sau modelul acesteia, însă este foarte probabil ca discuţia să aibă loc doar în jurul tiparului grilei din cauza costurilor mult prea mari pe care le-ar genera schimbarea panourilor de caroserie din jurul grilei în celălalt caz. Preţul unei grile "de rezervă" va fi de 650 de dolari pe piaţa americană.

Vă reamintim faptul că noul 300C va fi vândut în Europa sub sigla Lancia, modelul urmâns să fie denumit Thema. Astfel, disponibilitatea serviciului grilelor multiple ar putea fi rezervat pentru clienţii din SUA.

via | Autocar

Comentarii (6)

  • Lancia Thema
    Si grilele de schimb vor fi disponibile si pentru Lancia , sau doar pentru Chrysler ?
    7 3
  • Vă reamintim faptul că noul 300C va fi vândut în Europa sub sigla Lancia, modelul urmâns să fie denumit Thema. Astfel, disponibilitatea serviciului grilelor multiple ar putea fi rezervat pentru clienţii din SUA.
    10 0
  • nice...
    Un lucru bun. Bravo Chrysler.
    7 0
  • AllanHeron
    Arata ca un Daewoo
    2 7
  • @rzv
    Corect , greseala mea , scuze .
    1 2
  • sa speram.....
    ca vor scoate si o versiune de Lancia Thema 8.32
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru