3D Design a creat un pachet estetic pentru BMW Seria 5 F10

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Japonezii de la 3D Design au realizat cel de-al doilea pachet de tuning pentru BMW Seria 5 F10. Acesta a fost prezentat la nici două săptămâni de la pachetul Hamann pentru modelul bavarez.

Niponii de la 3D Design au realizat un pachet pentru BMW Seria 5 F10. Kit-ul de modificări este mult mai discret decât precedentul pachet pe care l-au realizat aceştia pentru Seria 5 E60, unele elemente fiind integrate atât de bine în design-ul lui Seria 5 încât este dificil să le deosebeşti de standard. Odată cu aceste elemente estetice exterioare, cei de la 3D Design oferă şi un set de jante de aliaj de 20 inch realizate prin forjare. Pentru puntea faţă sunt oferite jante cu o lăţime de 9 inch, în timp ce roţile din spate primesc un set de jante cu o lăţime de 10 ţoli.

Pachetul estetic exterior este compus dintr-o buză inferioară faţă, un difuzor de aer spate, un spoiler discret pentru lunetă şi un eleron aplicat pe capacul portbagajului. Pachetul este completat de un sistem de evacuare sport realizat din inox, care prezintă două tobe finale cu câte două ieşiri, amplasate la extremităţile barei de protecţie spate. Sistemul de evacuare sport este oferit doar pentru versiunile 535i şi 550i.

Acest sistem include şi o supapă controlată electronic care poate să schimbe tonalitatea evacuării în baza unor setări predefinite.

În timp ce buza aplicată barei de protecţie faţă şi cele două spoilere sunt realizate din poliuretan, difuzorul de aer spate este confecţionat din fibră de carbon. Interiorul a primit un set de pedale sport din aluminiu, neexistând alte elemente noi pentru acesta într-o perioadă atât de scurtă de timp. Cei de la 3D Design vor crea un set de pedale de aluminiu şi pentru versiunea cu transmisie manuală a acestui model în curând.

Via | JonSibal

Comentarii (2)

  • MadMan
    arata BESTIAAAALLLL
    3 2
  • Foarte frumos din toate punctele de vedere, dar nu trebuia sa puneti stirea asta ca umbreste aproape total stirea cu A7.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru