ABT vine la Geneva cu Audi Q3 şi cu încă trei modele modificate

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 09.02.2012
Tunerii de la ABT Sportsline au prezentat patru teasere care dezvăluie modelele pe care le vor lansa la Salonul Auto de la Geneva. Aceştia au abordat Audi Q3, Audi A6 Avant, Volkswagen Up şi Volkswagen Beetle.

ABT Sportsline a prezentat patru imagini teaser pentru modelele pe care le va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cele patru modele sunt versiuni modificate ale unor vehicule de serie dezvoltate de Grupul Volkswagen, după cum dictează tradiţia ABT. Cei de la ABT sunt tuneri "tradiţionali" pentru modelele din concernul Volkswagen şi au o experienţă îndelungată în modificarea creaţiilor din Wolfsburg şi a derivatelor acestora.

Ediţia 2012 a Salonului Auto de la Geneva va aduce în standul ABT modelul QS3, o versiune modificată a lui Audi Q3, care va sta alături de AS6 Avant. Pe lângă acestea două, ABT a pregătit o versiune modificată a lui Beetle, alături de un Up!cu un pachet estetic. Modelul Up!este singurul care nu primeşte nicio modificare la partea tehnică. Pe lângă noile modele din portofoliu, cei de la ABT vor prezenta şi noi modele de jante din aliaj uşor.

Versiunea modificată a lui Audi Q3 este echipată cu un kit estetic agresiv şi cu un motor 2.0 turbo care dezvoltă 270 CP.

ABT AS6 Avant prezintă un kit estetic, un sistem de evacuare cu patru ţevi şi un motor diesel V6 de 3.0 litri care dezvoltă 360 CP. Respectivul pachet reprezintă primul kit de tuning al noului motor diesel de 3.0 litri din gama Audi, unitate care dezvoltă 313 CP la plecarea din fabrică. Versiunea ABT a lui Volkswagen Beetle include un kit de suspensie, jante din aliaj de 20 de inch, o grilă pentru blocurile optice faţă şi un motor TFSI de 2.0 litri care dezvoltă acum 240 CP.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • ****
    ce noutate saptamana trecuta circula si prin Bucuresti un Q 3 cu numere de Germania modificat de cei de la ABT .......arata super si motorul suna exceptional
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru