AC Schnitzer a lansat un nou model de jante

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.09.2009
Tunerii de la AC Schnitzer au lansat un nou model de jante pentru BMW X5, X6 si noul Seria 7 F01. Acestea sunt disponibile in versiunile de 22 si 23 de inch.

Germanii de la AC Schnitzer au prezentat noile jante Type VIII Forged Racing, care sunt create pentru modelele BMW. Acestea au cinci spite duble si sunt vopsite in antracit. Noile jante AC Schnitzer au fost create special pentru BMW Seria 7 F01/02 si X5 si X6. Tocmai de aceea, noile jante sunt disponibile pe dimensiunile de 22 inch si pe 23 de inch.

Versiunea de 23 inch a noilor jante AC Schnitzer are doua variante de latime, una cu 11 inch latime si alta cu 12 inch latime. Aceste jante sunt destinate modelelor X5 si X6, pe cand versiunea de 22 inch a noilor Type VIII Forged Racing se potrivesc atat pe Seria 7, cat si pe X5 si X6.

Cele cinci spite duble ale jantelor au un design deosebit, avand doua nuante predominante – negru antracit si crom. Astfel, buza jantelor este cromata, iar spitele si partea interioara a acestora sunt vopsite in atracit. Anumite accente ale spitelor sunt cromate, iar acest lucru creeaza un efect cromatic in timpul mersului.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (1)

  • cu aparatele din ziua de azi nu mai e greu sa faci un model de janta... bagi cotele pe calculator si iti taie masina cu presiune din blocul de aluminiu...inainte cautai de iti venea boala..le luai si second hand:|
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru