AC Schnitzer a prezentat pachetul sau pentru Mini Cooper Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.06.2009
Germanii de la AC Schnitzer au creat un kit de tuning pentru noul Mini Cooper Cabrio. Propulsorul de 1.6 litri dezvolta acum 208 CP.

Casa germana de tuning AC Schnitzer a creat un kit de tuning pentru MINI Cooper Cabrio R57. Desi germanii de la ACS sunt specializati in modelele BMW, abordarea unui Mini Cooper Cabrio a dus la crearea unui kit de tuning complet pentru acest model, care contine modificari pentru motor, suspensie, aerodinamica si elementele estetice.

Propulsorul supraalimentat de 1.6 litri care echipeaza Mini Cooper S Cabrio dezvolta 175 CP in versiunea standard, pe cand versiunea AC Schnitzer dezvolta 208 CP. Pentru a struni aceasta putere cu mai multa usurinta, germanii de la AC Schnitzer au adaugat un diferential cu alunecare limitata, care poate fi ales atat pentru modelul Cooper S Cabrio, cat si pentru Cooper JCW Cabrio. AC Schnitzer ofera un sistem de evacuare din otel inoxidabil pentru toate modelele Mini Cooper Cabrio.

Tunerul german ofera un kit de suspensie ajustabil pe inaltime pentru Mini Cooper Cabrio. Comportamentul acestui model Mini poate fi imbunatatit si cu ajutorul unei bare de rigidizare amplasata pe puntea fata.

Proprietarii de Mini pot comanda si un set de jante create special pentru acest model, care ajuta la marirea stabilitatii cabrio-ului german.

AC Schnitzer a creat un kit estetic pentru Mini Cabrio, care ii ofera modelului german un aspect mai agresiv. Totodata, pachetul de modificari estetice ii mareste apasarea aerodinamica a lui Mini. Modelul a primit un set de bare de protectie si un set de praguri laterale. Clienii AC Schitzer pot alege dintr-o gama de abtipild-uri care pot fi lipite pe Mini Cooper Cabrio. Interiorul modelului a primit un set de pedale din aluminiu, alaturi de o serie de ornamiente din aluminiu.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • andrei
    Mini
    as vrea si unu .
    dar nu cabrio
    apropo in iasi este o familie(banuiesc ca nu e o singura persoana) care are 3 Mini.
    Pasiune mare
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru