Acura va prezenta ZDX, competitorul lui X6 la New York

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.03.2009
Acura a dezvaluit numele noului sau CUV, pe care il va prezenta la Salonul Auto de la New York.

Acura a anuntat ca va prezenta primul sau CUV la Salonul Auto de la New York. Acesta se va numi ZDX si va fi competitorul lui BMW X6. Prototipul lui Acura ZDX are un design similar cu cel al unui coupe, iar flexibilitatea si utilitatea vor fi cuvinte cheie pentru acest model.

Odata cu acest anunt, Acura a prezentat noi imagini teaser ale modelului ZDX. Acesta prezinta o silueta sportiva, precum si o serie de elemente de design ce sunt potrivite unui coupe. Acura ZDX este bazata pe modelul MDX si este echipata cu un sistem de tractiune integrala numi "Super Handling". Noul ZDX ar putea fi propulsat de un V6 de 3.6 litri, care dezvolta circa 300 CP.

"Prototipul ZDX este complet diferit fata de ceea ce ati vazut pana acum de la Acura. Modelul prezinta un nivel nou de lux, stil si rafinament pentru modelele Acura si le vorbeste clientilor nostri despre angajamentul pe care il vom lua in privinta brand-ului Acura.", a declarat Jeff Conrad, vicepresedintele diviziei de vanzari a companiei Acura.

Via | Globalmotors

Comentarii (2)

  • super
    abia astept pozele reale :)
    0 0
  • O mica corecite, motorul e de 3,7 l.
    Acura are un singur defect (ca si Infiniti, de altfel): mult prea putine motoare in oferta.
    In rest, masini de f buna calitate, iar de curand a fost declarata de catre NHTSA, un fel echivalent Euro NCAP in SUA, drept prima marca cu toate modelele de 5 stele la ei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru