Adrian Mutu poarta Toyota iQ pe tricou

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 30.01.2009
AC Fiorentina, echipa din Serie A la care activeaza Adrian Mutu, si-a etalat in aceasta saptamana noile tricouri, pe care Toyota iQ a luat locul logotipului Toyota.

Jucatorii echipei de club a lui Adrian Mutu, AC Fiorentina, evolueaza incepand din aceasta saptamana cu logo-ul Toyota iQ pe tricouri.

In baza contractului de sponsorizare pentru trei ani pe care echipa din Firenze l-a semnat cu producatorul nipon, fotbalistii Fiorentinei purtau pana acum pe tricouri simpla denumire a japonezilor. iQ va ramane insa pe echipamentul de joc pana la sfarsitul sezonului, promovand astfel lansarea principalului rival al lui Smart Fortwo in Italia.

Prima aparitie oficiala a noilor tricouri a avut loc in meciul pe care Fiorentina l-a castigat cu 2-1 in fata celor de la AC Torino.

 

Comentarii (6)

  • senzational, extraordinar, premiera absoluta
    wow. Daca Logan facelift o sa apara pe tricou la Ronaldinho, veti face o noua stire, domnule redactor? Sunt impresionat, ca sa zic asa......

    Vad ca, azi, cam bate vantul prin redactie, nenea Mesteru?! Au, ba? Unde-s sursele alea nenumarate, ca asa te laudai? Dead, gone?

    Uite un pont. Seat a lansat un model personalizat Ibiza SC. Uite comunicatul de presa. Sfat: site+urile media inca au lucruri importante de spus. Mai lasa+ti odata obieciul asta copy and paste si treceti la treaba. Ia comunicatul de mai jos, mai faci si tu o stire pe ziua de azi ca numai balarii dati aici. Salutare
    0 0
  • mircea
    @bixi
    Probabil va trebui sa te angajam director editorial si sef peste HR dupa incredibila reactie pe care ai avut-o. Ma gandesc si te sun.

    Mircea.
    0 0
  • fiore
    Toyota este sponsorul Fiorentinei de multi-multi ani! nu vad nicio noutate
    0 0
  • eu, genialul
    Cenzura? Mircea....OK. Mai aveam un pont. Data fiind alegerea ta, te pedepsesc. Indiciu. Kia. Sunt curios cand o sa publicati despre asta.
    0 0
  • ce e jegu asta?
    mamaaaaaaa ce dreacu e mizeria asta de stire?? sunt cumva pe sport.ro ca sa imi dati scoru de la un rahat de meci in care o echipa de tot.... respectu poarta pe piept numele unei cutii de chibrituri. stiati ca acu multi ani pe cei de la ac milan scria opel?? mai vreti exemple?? de obicei pe siteul asta vedeam stiri despre masini acu despre un rahat de reclama. puteti sa imi stergeti contu. hai ciau ca m-am distrat destul cu voi, ca tot va place fotbalu.
    0 0
  • am auzit ca pe bordul de la Iq se fac mai bine "liniutele" :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru