Al Gore promoveaza Audi A6 2.0 TDI e

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 16.10.2008
Al Gore, fostul vicepresedinte american, promoveaza noul Audi A6 TDI e ca o lumuzina business cu caracter ecologic.

Esential

5.3% este consumul mediu anuntat de Audi pentru modelul A6 TDI e.

Noul motor „TDI e” de 2.0 litri disponibil pe modelul Audi A6 a avut parte de un „test-drive” de marca. Al Gore, laureat al premiului Nobel, castigator al unui Oscar si fost vicepresedinte al Statelor Unite ale Americii, a calatorit in Olanda, la o conferinta, la bordul unui model Audi A6 2.0 TDI e.

Unul dintre cei mai vehementi militanti pentru protectia mediului a ales acest model pentru a merge la o conferinta in care pledeaza pentru reducerea emisiilor poluante. Noul Audi A6 cu motor 2.0 TDI 2 este cel mai economic model din clasa sa.

Cu o putere de 136 cai, TDI e poate ajunge la viteza maxima de 208 km/h, are un consum mediu de 5.3 litri la 100 km si un nivel de emisii de 139 g CO2/km. Flota de modele Audi A6 destinata delegatiei lui Al Gore a fost alimentata cu un combustibil alternativ bazat pe gaz natural (GTL).

Combustibilul GTL reduce consumul vehiculului cu 5%, cu 30% emisiile de oxizi de azot iar emisiile de monoxid de carbon cu 93 de procente. Toate vehiculele Audi pot fi alimentate cu GTL.

Via | Audi

Taguri: A6, Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru