AMG: "Este posibil să dăm naştere unor modele mai mici decât C-Klasse"

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 21.11.2010
Ola Kaellenius, şeful diviziei AMG, ne-a dezvăluit o parte din planurile de viitor ale companiei pe care o conduce. Cea mai importantă veste adusă de oficialul germanilor o constituie creearea unor versiuni AMG ale lui A-Klasse şi B-Klasse în următorii ani.

Prezent la Salonul Auto de la Los Angeles, Ola Kaellenius, directorul AMG, divizia de performanţă Mercedes-Benz, le-a oferit fanilor o surpriză de proporţii. Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Inside Line, şeful germanilor a declarat că în următorii trei-patru ani este posibil să vedem pe piaţă o versiune AMG a lui A-Klsse şi B-Klasse.

De asemenea, Ola Kaellenius a declarat că, în prezent, inginerii AMG lucrează la un propulsor mai mic decât actualul V8 de 5.5 litri. De serviciile acestui motor ar urma să beneficieze viitoarele modele de segment mic pe care AMG îşi propune să le creeze. Mai mult decât atât, divizia de performanţă Mercedes îşi va canaliza viitoarele resurse pentru reducerea masei modelelor, urmând ca mai apoi să încerce introducerea tehnologiei hibride.

Via | InsideLine

Comentarii (2)

  • Mi se parea ceva normal din moment ce Audi a scos RS3 si BMW, M1...
    8 1
  • Ferrari
    aici vorbim de masini nu de audi care scoate un rs la 2 ani, si atunci cu un cal putere in plus decat concurenta pentru ca nu pot face fata concurentei. Mereu cand s-au batut de la egal la egal cu bmw sau mercedes si-au luat-o rau, vezi rs4 vs m3, rs5 vs m3 (si rs5-ul are 30 de cp in plus) si multe alte exemple.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru