Angajatii Dacia vor lucra si sambata in doua schimburi

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.03.2010
Lansarea lui Duster ii va face pe angajatii Dacia sa lucreze si in zilele de sambata. Acestia vor lucra in doua schimburi pentru a produce 35.000 de unitati Duster in 2010 fara a afecta productia celorlalte cinci modele fabricate in Mioveni.

Angajatii fabricii Dacia din Mioveni vor lucra, incepand din luna martie, in doua schimburi sambata pentru a creste capacitatea de productie. Aceasta masura a fost anuntata de Jerome Olive, directorul general al contructorului auto din Mioveni. Duster a debutat astazi la Salonul Auto de la Geneva si primele livrari catre clientii din Romania vor avea loc in luna aprilie.

"In prezent, cadenta de productie la Mioveni este de 1.350 de unitati pe zi, iar , incepand din martie, zilele de lucr se vor extinde si la zilele de sambata, cand se va munci in doua schimburi. Ne adaptam productia la cerere, iar mixul actual, de cinci modele, este programat sa faca fata cererii.", a afirmat seful Dacia, prezent la Salonul Auto de la Geneva pentru lansarea lui Duster, primul SUV al marcii romanesti.

Dacia Duster pleaca de la 10.500 de euro in Romania, iar pretul este valabil pentru versiunea cu tractiune 4x2. Clientii Dacia care vor un Duster cu tractiune 4x4 vor trebui sa scoata din buzunar 12.300 de euro.

Conform asteptarilor, sub capota primului off-roader romanesc se vor gasi doua motoare, unul pe benzina si unul diesel, ultimul in doua variante de putere. Vorbim despre familiarul motor de 1.6 litri 16 valve si 110 cai putere pe benzina si de dieselul 1.5 dCi regasit in versiunile de 85 si 105 cai putere. Ambele optiuni vor fi cuplate la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Pentru o galerie foto a lui Dacia Duster de la Salonul Auto de la Geneva CLICK AICI.

Pentru informatii suplimentare despre Dacia Duster, CLICK AICI.

Via | Mediafax

Comentarii (4)

  • mai mai motor benzina 1.6 16v 105 cp si dci 1.5 110 cp
    0 0
  • SA PLECE OLIVE JEROME
    ESTE MEDIOCRU IN COMPARATIE CU FOURMONT NU SUNTEM MULTUMITI DE EL,DACIA E CONDUSA DE MORILLO,NU S-A ADAPTAT,TIPA ZIARELE DIN ARGES IL DENUMESC PROFESORUL TRAZNIT,ESTE IN JOC LOCURILE DE MUNCA A MII DE OAMENI.SA FIE SCHIMBAT .
    1 5
  • i love Dacia !
    O sa va vizitez !
    5 0
  • Spor la treaba!
    sa faca treaba buna!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru