Asa va arata noul Lexus SC?

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.10.2009
Japonezii de la Lexus ar putea crea un succesor al lui SC. Modelul va avea un acoperis din panza, iar anuntarea acestui model este asteptata in viitorul apropiat.

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat prima imagine prelucrata digital a viitorului Lexus SC. Cea de-a treia generatie a acestui model va fi lansata in viitorul apropiat si ar putea beneficia din plin de succesul celei de-a doua generatii a acestui roadster cu patru locuri de la Lexus. De data aceasta, modelul Lexus SC va fi orientat catre latura sportiva si va oferi in continuare acelasi nivel de lux pe care l-au prezentat toate modelele Lexus pana acum.

Prima generatie a lui Lexus SC a debutat in anul 1991. Inca de pe atunci, modelul avea motorul amplasat in fata iar tractiunea era realizata pe puntea spate. Aceasta configuratie asigura un anumit comportament apreciat de clientii roadsterelor din intreaga lume si nu numai. Primul Lexus SC a fost desenat in California, pe cand cea de-a doua generatie a acestui model a fost creata de designerii Lexus din Europa.

Cea de-a doua generatie a acestui model a debutat in anul 2001 si este in continuare in productie. Acest lucru nu impiedica inginerii Lexus sa creeze un inlocuitor pentru acest model. Spre deosebire de cea de-a doua generatie, viitorul Lexus SC va fi echipat cu un acoperis de tip soft-top si va fi mai ecologic.

Desi vanzarile slabe ale lui Lexus SC au creat zvonuri care anuntau sfarsitul productiei pentru acest model si eliminarea posibilitatii crearii unui succesor, cei de la Lexus nu au confirmat, dar nici nu au infirmat aceste zvonuri.

 

Comentarii (3)

  • frumos
    ar fi ceva daca ar arata asa.
    generatia actuala nu-mi place.
    1 1
  • aha
    Incepe sami placa lexus,dar tot cu bmw raman forever.
    Si daca va ajunge mai jos de OPEL tot cu bmw.......
    Pt mine e un microb pt alti ......nu stiu.
    1 1
  • on/off
    omule nu-mi pasa cat de mult iti place tie bmw si cat de mare fan esti, aici e vorba de lexus; iar daca generatia urmatoare a lui SC va arata in felul asta e foarte bine
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru