Asa va arata Opel Speedster?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.01.2010
Opel Speedster ar putea avea un urmas in gama constructorului din Russelsheim, care ar putea debuta in urmatorii ani. Modelul va fi dezvoltat in intregime de catre inginerii Opel.

Cei de la GM ar putea crea un inlocuitor pentru Opel GT, care va purta numele de Speedster. Acest nume a fost utilizat in trecut pentru acelasi gen de model, roadster-ul respectiv fiind un rival veritabil al lui Lotus Elise. Opel GT, modelul care l-a inlocuit pe Speedster utiliza aceeasi platforma Kappa pe care o foloseau si modelele Pontiac Solstice si Saturn Sky si a fost eliminat din gama Opel in anul 2009, odata cu sistarea productiei.

Opel GT nu va avea un succesor, dar modelul Speedster ar putea sa aiba un urmas in curand. Roadster-ul de la Opel nu va fi influentat de politica celor de la General Motors si ar putea utiliza o platforma creata in Russelsheim, nu in Detroit. Design-ul noului Speedster va fi inspirat din cel prezentat pe Insignia, Astra si Meriva, lucru care va ajuta la formarea unui model deosebit de atragator.

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat prima imagine prelucrata digital a viitorului Opel Speedster. Aceasta are un design agresiv, care pleaca de la partea frontala si continua elegant pe profilul acestui roadster german. Blocurile optice sunt ascutite, iar fantele de aerisire de langa acestea sunt insiprate din cele prezente pe Opel Insignia OPC.

Grila fata a fost mutata mult mai jos si face parte din bara fata. Linia capotei a fost extinsa si ea in jos, aceasta avand o lungime impresionanta.

Taguri: GM, GT, Opel, Speedster, design

Comentarii (4)

  • opel
    ..arata bine, sexy daca pot sa ma exprim asa . :) ..
    3 0
  • jondaniel
    :D
    Cred ca Dl Avarvarii se plictisea si a gasit 2 poze: una cu Opel GT si una cu Insignia OPC si a lucrat putin in photoshop.

    Practic, a pus elementele de Insignia OPC(faruri, prize de aer, grila) pe un Opel GT.

    Niciodata nu va arata asa
    4 0
  • @ jondaniel
    nu e facuta in photoshop ....e in 3d max, oricum de admirat intentia lui avarvarii ....presupun ca din hobby face treaba asta
    2 0
  • Greu de crezut ca opel o sa faca o masina ca asta, opelul gt din cate stiu nu a avut vanzare si s-a renuntat la el.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru