Asa va arata urmasul lui Lamborghini Murcielago?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.09.2009
Viitorul supercar destinat sa ia locul actualului Murcielago isi va face aparitia abia in anul 2011 si va adopta un design inspirat de liniile lui Reventon.

La inceputul lunii septembrie au inceput sa apara in presa internationala primele detalii si informatii neoficiale despre viitorul urmas al actualului Lamborghini Murcielago. Automarket si Andrei Avarvarii isi indreapta astazi atentia mai mult asupra noului supercar si va propun o prelucrare digitala care anticipeaza liniile noii filosofii de design Lamborghini.

Inlocuitorul lui Murcielago este asteptat sa isi faca debutul oficial peste doi ani, mai exact in cursul lui 2011, intr-o forma revolutionara, care combina traditia constructorului din Sant'Agata Bolognese cu filosofia de design revolutionara, prezenta si pe Lamborghini Reventon.

Influentele regasite pe supercarul exclusivist produs in numai 20 de exemplare, vor fi mai "cuminti" in cazul noului Murcielago, lasand astfel loc pentru versiunile LP si SV ale modelului. Liniile traditionale se vor regasi in cazul jantelor, care vor primi un design aparte.

Comentarii (2)

  • pt automarket
    domnilor de l;a automarket sunetii domnului avarvarii si celor de seama lui care se ocupa cu aceste schite mai bine sa le pastreze pentru ei schitele aste. pe mine personal nu ma intereseaza niste schite care nu au nici o legatura cu ceva concret doar viziunea unui sau altui designer.
    v-am mai spus de atatea ori aceste stiri cu schite si cu masini camuflate sunt doar sa umpleti paginiile
    3 3
  • nu
    prima oara cand am vazut poza (thumbnailul) am crezut ca e un ferrari, faruri de 458 italia + un look de f430 (acoperis prea curbat) privit din acest unghi.

    S-ar putea sa ma insel totusi.



    @referitor la articol: Photoshop din plictiseala.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru