Audi amana debutul lui A7 pentru decembrie 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.07.2009
Programat sa debuteze in luna aceasta, viitorul Audi A7 isi va mai tine fanii in suspans cel putin un an de zile, coupe-ul cu patru usi urmand sa fie lansat abia la sfarsitul lui 2010.

In decembrie 2007 Audi a dat publicitatii un plan de dezvoltare care anticipa modelele ce isi vor face loc treptat in gama sa. La acea vreme se vorbea despre o lansare a viitorului A5 Sportback in luna septembrie a acestui an dar si despre debutul mult asteptatului A7, mult mai devreme, mai exact luna aceasta.

Se pare insa ca socotelile oficialilor germani au fost date peste cap de criza economica si nasterea lui A7 a fost amanata. Surse neoficiale sustin ca rivalul Audi pentru Mercedes CLS, Porsche Panamera si Aston Martin Rapide va aparea in fata publicului abia la sfarsitul anului 2010.

Viitorul coupe cu patru usi va prelua din liniile de design ale fratelui mai mic A5 Sportback si va oferi spatiu pentru patru pasageri. Gama de motorizari va include mai multe unitati V6 si V8, printre care si propulsorul de 3.0 litri folosit pe A6, S4 si S5.

De asemenea, o viitoare versiune S7 de 550 de cai putere nu ar putea fi exclusa din gama de motorizari, Audi fiind capabil astfel sa tina piept concurentilor Porsche Panamera Turbo si Mercedes CLS 63 AMG.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru