Audi face un recall pentru R8 Spyder

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 14.08.2011
Constructorul german Audi va rechema în servide 920 de exemplare ale lui R8 Spyder din cauza unei probleme la sistemul de alimentare.

Constructorul german Audi va rechema în service 920 de exemplare ale supercar-ului R8 Spyder din cauza unor posibile probleme la conductele de alimentare cu carburant. Toate exemplarele fabricate între 18 mai 2010 şi 22 iunie 2011 vor fi rechemate în service pentru verificări.

Defecţiunea identificată este cauzată de frecarea dintre conductele de alimentare cu carburant şi scutul termic al motorului. În cel mai nefavorabil caz, această posibilă problemă ar putea duce la scurgeri ale combustibilului şi la un incendiu inevitabil.

Oficialii Audi au anunţat că recall-ul va debuta pe 22 august. Mecanicii service-urilor vor verifica sistemul de alimentare şi dacă va fi cazul conductele vor fi înlocuite, costurile urmând să fie suportate de germani. Până în acest moment nu a fost semnalat niciun incident, însă Audi vrea să se asigure de calitatea modelelor produse.

Via | GTSpirit

Comentarii (7)

  • Recall serios
    Recall serios , e vorba de un posibil incendiu la R8 .
    La BMW ASA recall-uri grave nu au fost.
    8 13
  • @BMW
    Pt ca BMW nu are o masina de nivelul lui R8.
    20 8
  • Este o masura preventiva, nu ca urmare a unui incident - "caugh" Ferrari "caugh"
    9 2
  • cristti
    audi a avut foarte putine recall-uri fata de bmw.
    6 2
  • @CGC
    Da ai dreptate din pacate BMW nu are arma vs R8, dar Uite ca i8 e pe drum si se anunta cu mult mai presus decat r8,
    r8 sa zica mersi mult ca exista datorita lui lamborghini si porsche , dealtfel nu cred ca reuseau audi cu puterile lor sa produca un super car.
    BMW munceste singur la noul super car i8 Hybrid si cred ca va exista i8(electric) si M8(Benzina) ,M va avea motor de peste 600 hp.
    La BMW RECALL-uri MECANICE mai ca nu au avut , toate au fost fleacuri , electronice , SRS , fisa tehnica ca nu corespund KG cu cele din fisa cum a fost cazul in SUA si tot asa recall-uri de rasul lumii.
    8 8
  • @cgc
    Ma uitam pe stirileprotv ca BMW in sua este rechemat in SERVICE cu franele .
    Acum stau si ma gandesc oare de ce AMERICA procedeaza asa cu masinele EUROPENE si JAPONEZE TOP LIDERII vanzarilor ???
    Oare de ce Faci recall la BMW sau AUdi fiin masini VA ZIC SINCER (PERFECTE), pe langa CA**CATURILE americane .
    Eu conduc Mercury Grand Marquiz din 2008 nu se merita , se considera lux dar masinele GERMANE sunt facute prietene cu DRUMUL, astea americane sunt pline de probleme si sunt niste JAF-uri adevarate.
    Americanii vor sa arate la toata lumea ca ei ganesc SAFE si ECOLOGIC , cand defapt produc motoare de doi lei , si masini de 2 lei .
    La mine la Mercury din 2008 e motor de 4,6 litri cu vreo 240 HP, si consuma prin DOWNTOWN cam 10 mile la GALON., asta e performanta ???
    Ne mai vorbind de multiplile probleme ,Check Engine si motoarele murdare de ulei .indicatoarele de benzina cam la toate nu arata benzina corecta ,motoarele trepideaza) au noroc de ABS ca sunt furnizate de NEMTI , toate ABS-urile si ESP-urile sunt de la BOSCH la toate masinele AMERICANE.,
    4 1
  • @BMW
    Mie imi plac masinile americane.Mari,puternice,si ieftine.
    Mai multa masina pentru banii dati.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru