Audi Q5 ar putea primi o versiune Cross Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.05.2011
Conceptul Cross Cabrio quattro, prezentat în 2007 la Salonul Auto de la Los Angeles, ar putea deveni realitate, anunţă unele voci.

Nissan Murano CrossCabrio ar putea avea un rival, spun cei de la InAutoNews. Vorbim de un alt SUV care va fi oferit şi în versiune cabrio. În timp ce piaţa pentru acest gen de modele este deja o nişă, atacată cu mult curaj de cei de la Nissan, nemţii de la Audi vor să lase deoparte spiritul conservator care îi defineşte şi să realizeze o versiune de serie a conceptului Cross Cabriolet quattro, spun unele voci. Până în prezent, nu există nicio vorbă despre acest model din partea celor de la Audi, ceea ce ar trebui să ne pună pe gânduri în ceea ce priveşte posibilitatea ca acest model să devină realitate.

Chiar şi aşa, anunţul debutului în serie al lui Nissan Murano CrossCabrio a venit ca un şoc în industria auto, dar modelul s-a dovedit a fi real şi funcţional. În 2007, când Audi prezenta Cross Cabriolet quattro Concept la Salonul Auto de la Los Angeles, producătorul german a fost privit cu mirare atât de public, cât şi de presă, iar modelul respectiv a fost considerat absurd.

Între timp, spiritele s-au calmat, iar nemţii ar putea să încerce să-şi rezerve bucata lor din acel segment din timp, până ca rivalii să aducă propriile versiuni pe piaţă.

În cazul în care un asemenea model ar ajunge pe piaţă, sunt şanse mari ca Audi să construiască viitorul Q5 Cross Cabrio într-o uzină a celor de la Magna, iar producţia să fie limitată la cateva sute de unităţi pe an. În ceea ce priveşte motorizările şi transmisia, gama de motoare TFSI şi TDI ar putea fi preluată intregral din gama Q5, în timp ce tracţiunea integrală ar fi în lista de dotări standard, alături de plafonul decapotabil din pânză.

Via | InAutoNews

Comentarii (5)

  • DAN_GRC
    Asta era ce lipsea, face unu o tampenie, Murano cabrio si hop si Audi...
    4 2
  • BaditzaEx
    Noul Trend !
    cred, ca pana la urma acest gen de masini vor fi la mare cautare de tineri rebeli si dornici de aventuri in aer liber, mai ales in SUA, la noi probabil va fi ultima Fitza de mers la mare, munte , in drumetii... Poate maine vedem si un Duster cu acoperis retractabil :))
    6 0
  • @DAN_GRC
    Nu Murano a fost prima "tampenie"....probabil ai uitat de modelele JEEP,Suzuki....dupa parerea mea nu e o tampenie,daca tot iti iei o masina sa fi mai aproape de natura,fara acoperis te apropii si mai mult
    3 0
  • timpul
    Timpul ne va spune cine are dreptate,daca totusi va avea niste proportii armonioase nu vad de ce nu ar prinde,pe langa uratenia de Murano asta mi se pare chiar OK!
    0 0
  • Audi...
    Ce sa faca si ei daca tot le merg asa de bine vanzarile si n-au nici o grija... decat sa se plictiseasca... Mai fac si ei un Q5 cabrio, un A1L...

    Puneti, wa, mana si faceti un concurent pt seria 6... e deja la a 2a generatie si voi nik? Sta sarmanul model fara nici o concurenta solida, nu tu Mercedes, nu tu Audi...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru