Audi Q7 transformat in limuzina cu 14 locuri

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.05.2008
Tunerii de la Royal Luxury au reusit sa transforme un Audi Q7 intr-o limuzina cu 14 locuri si interior de lux.

Esential

14 locuri ofera limuzina bazata pe Audi Q7, dezvoltata de Royal Luxury.

Americanii demonstreaza inca o data ca au o imaginatie debordanta atunci cand vine vorba de masini. Binecunoscutul SUV Audi Q7, care se bucura de o cerere foarte mare in Statele Unite, a primit un "tratament" mai special din partea casei de tuning Royal Luxury.

Americanii au transformat un SUV de sapte locuri intr-o limuzina cu 14 locuri, care intrece imaginatia oricui in materie de lux si iluminare ambientala. Limuzina bazata pe modelul german este ornata la interior cu un anasamblu de lumini viu colorate, care imita atmosfera unei discoteci si care isi pot schimba intensitatea si asezarea in functie de momentul zilei.

Atmosfera interioara este completata de un acvariu cu pesti la fel de colorati si de un semineu virtual. Scaunele si canapelele imbracate in piele de crocodil sau sarpe intregesc atmosfera de lux intretinuta de ecranele LCD de 17 inch si sistemul de sonorizare CD/MP3.

Pentru curiosi, limuzina Q7 poate fi admirata in New York, alaturi de alte creatii de succes ale firmei de modificari: un Range Rover Sport, un Hummer H2, un Cadillac Escalade si un Infiniti QX-56, toate fiind capabile sa transporte 14 persoane in deplin confort.

via | Autoblog

Taguri: Audi, Q7, Royal Luxury

Comentarii (36)

  • un living in masina -
    nu-i rau da nici super. Un living in masina. fix tranta
    0 0
  • Cristi
    Au petrol - au bani!
    D-aia a murit Saddam, sa faca astia limuzine.Oricum realizarea este fantastica. Cred ca este cea mai faina limuzina.
    0 0
  • Adrian
    Q7 Limo
    arata atat de cheap....nu cred ca vreodata americanii care se dau drept tunner-i vor avea atata viziune incat sa scoata un produs care sa nu starneasca rasul...aia de la AUDI - saracii - cred c-au facut crize de nervi cand au vazut ce "fumos" au transformat masinutza lor...
    e clar ca sunt shop-uri unde unii reconditioneaza masini ( de genul Barry White ...cunoscatorii stiu...) si muncesc intradevar sa scoata un produscare ar putea ultimamente sa devina obiect de cult / colectie ...cum sunt faimoasele hot rod sau modele consacrate de masini din anii '50 -'60 -'70....
    0 0
  • Q7
    Jenant, scarbos si cam gretos as putea zice daca tot vrei chestie de lux cu 14 locuri oare nu mai bine ar fii un autobuz aranjat in acelasi mod luxos si ai avea macar sansa sa stai in picoare si nu sub forma de carja. Arabii si americanii sufera de mania grandorii.....
    0 1
  • Stefan SNK
    ;) comentariu
    o barca :)) ... un vapor urat ...asa fac ei varza toate masinile germane :) .... nu domne... la americani inseamna.... lunga ...cel putin 7 metrii..si evident BIG BLOCK .... 12 V... atat..cu cat are mai multe pistoane cu atat mai bine.
    0 1
  • ortografie
    Vine "vroba" :P :)) altfel...nu e cine stie ce limuzina...
    0 1
  • ce mizerie...
    oare s-au chinuit mult sa prelucreze Q7 pana la prostia asta?
    0 1
  • Corneliu
    tot degeaba...
    Greseala de scriere ...,,cand vine vroba de masini" corect e VORBA nu VROBA... in fine.. cat despre limuzina... pot sa zic ca e din lipsa de ocupatie... e faina inventia, dar cu siguranta n-o sa vad asa ceva pe stazile noastre sau macar in Europa.
    0 1
  • nu e degeaba
    Daca ai sa mergi in Anglia ai sa vezi pe strazile alea limuzine facute din toate masinile posibile si imposibile. Mini-limo, bmw 745-limo, S classe-limo, range rover-limo si asa mai departe.
    0 0
  • E DEGEABA E PORCARIE
    lasa-ma nene, ma urc in aia ce ii zic astia limuzina si stau pe bancheta aia si mai pun centura??????
    dam din mana in mana paharu pana ajunge de la bar la al din spate,
    0 0
  • Iulian
    "american idiot"
    Am vazut cateva kitsch-uri la viata mea, dar asta intra din prima in top... America este patria internationala a kitsch-ului, iar aceasta limuzina ar trebui introdusa cumva in grafica steagului lor atat de pretios. Vorba aia: "unde-i multa minte e si multa prostie"
    0 0
  • mda
    Sa nu incercati sa intrati cu masina asta la mine la bloc.......!!!
    0 0
  • Vladimir
    @Iulian
    Ai mare dreptate, si chiar de aia astept sa o vad cumparata de vreun "boss" de pe la noi.
    0 0
  • blazatu
    mare stire
    nu ideea de kitsch american ma ingrozeste ci lipsa de ocupatie serioasa a acestei publicatii...aste este stire domnilor? pardon...
    0 0
  • americani idioti
    Imi place ca desi au facut intrare prin mijloc au lasat usile din spate la locul lor :)).Daca tot se considera "tuneri" de lux puteau sa scoata usile si sa bage niste tabla dar nah.
    0 0
  • usor de parcat
    mai mult k sigur voi gasi un loc de parcare la mine in fata blocului sau..........oriunde in bucuresti :))
    0 0
  • AndreiRN
    Superb
    Multi invidiosi mai sunt in societatea romana. Tot asa de multi nu stiu ca fara Henry Ford ar fi ramas la caruta cu boi. Scuze, in romania caruta este inca folosita.
    Oricum asta este o LIMUZINA si nicidecum ce crede romanul ca orice masina mai mare dar facuta de fabrica se califica la categoria limuzina.
    Multi ani de zile am admirat pe baieti de la Cristal Coach cum lucreaza fiind oarecum vecini si mi-a placut.
    Putini au cunostintele si curajul sa faca asa ceva in europa pe cand peste ocean Jose a taiat Dodge Durango in doua si dupa un an de munca si-a realizat visul.
    Multi din cei ce comenteaza nici uleiul sau farurile nu stiu sa le schimbe la masina lor. Daca au.
    0 0
  • andrei
    Q7
    mah fratzilor.. e o limuzina, andreirn are dreptate, ca sa fie limuzina nu are nevoie de cel mai sportiv look sau cum mai vretzi voi, are nevoie de luxul din interior, cu care sunt convins ca e dotata;), k e de prost gust , ca e de manelisti, ca nu e pt romania, asta e ...asha-i romanu. uite in iasi sunt vreo 3 limuzine shi vad k isi gasesc loc ei sa parkeze, k doar o au rezervata:)) nu prea cred k opresc in parcare la carefour sau la alimentara din coltz;)aa shi usile alea .. de care spunea unul mai sus ca trebuia sa le scoata.. mai gandeshtete.. eu cred k isi au rostul, alea din fatza .. sunt pt aia din fatza:)) shi alea din spate... nu cred k ai vrea sa mergi prin mashina vreo 7-8 metri sa ajungi la locurile din spate;) ...
    0 0
  • Andrei
    Penibila stirea si comment-urile
    Domnilor, in primul rand, penibila stirea, in caz ca cineva din redactie a vazut pana acuma vreun program de Desktop Publishing ca Photoshop o sa observati cate fade-uri sunt facute la pozele de exterior. Q7-ul asta este doar o gluma, nu e real. Iar daca dati ca stire o imagine trucata, atunci ma intreb daca nu cumva a auzit cineva in redactia dumneavoastra de verificarea surselor si veridicitatii faptelor. Cat despre comment-uri, se pare ca romanul nu stie de ce sa se agatze mai repede, ori de erori de ortografie, ori de faptul ca masina e ori prea mare, ori prea mica. Asteptam variantele de limuzina de Logan, deoarece asta este urmatorul pas logic in linia de stiri a Automarket, Logan-ul limuzina, si alte stiri de pe YouTube.
    0 0
  • Iulian
    Invidie "made in RO"
    Sunt convins ca exista si comentarii facute din invidie. Totusi sa compari o personalitate ca Henry Ford cu tzugulanu' care a ghicit dracia asta si a impopotzonat-o in asa hal e un gest cel putin necugetat. Eram tentat sa cred ca doar manelistii nostri promoveaza si gusta kitsch-ul la cote atat de alarmante, dar vad ca si in state se gasesc astfel de specimene... Sunt curios ce intelectual european ar putea sa guste asemenea porcarii. Ma cuprinde o tristete imensa cand ma gandesc ca subcultura ia locul culturii incetul cu incetul, fara ca cineva sa faca ceva in privinta asta. Conducerea tarii noastre, nu e cu mult mai cultivata ca suprafata agricola, asa ca nu ma mir. Totusi, in "tarile cu apa calda" credeam ca mai e o urma de speranta, insa vad ca si Europa, ultima reduta, e pe cale sa capituleze fara lupta. Pacat!
    0 0
  • Iulian
    @Andrei
    Draga expertule in DTP, din pacate ai intrat chiar tu in zona penibilului. Daca ai fi gandit inainte de a navali la tastatura, ai fi observat ca "fade-urile" vazute de tine sunt urmele indepartarii watermark-ului de pe imagine si ceva erori de compresie. Nu sunt specialist in Photoshop, dar ar trebui sa fiu rau de tot pe langa, sa nu-mi dau seama.
    0 0
  • pe cand un Logan MCV Limo?
    0 0
  • varianta....
    In sfarsit o alternativa la Logan :P :))))
    0 0
  • ionut
    salut la toata lumea. cand vad asemenea comentarii imi provoaca greata. doar ptr. ca unii au masini altii nu au, iti place nu iti place. ceea ce se vede ti dvs. in poze este un lucru exceptional, dar ce sa ii faci romanul daca nu ajunge la prune mananca ce apuca. comentati atat, sunteti ingenios tunati voi ceva, un scooter cel mai probabil care sa contina cutie frigorifica ptr organe
    0 0
  • bv andreirn
    sa stii k si hummer-ul facut in acelasi stil e superb.....si audi la fel
    0 0
  • maica
    Frumoasa limuzina nu am ce zice. O atat de cumplita porcie mai rar.
    E clar ca limuzinele sunt oricum niste chestii gretoase si inutile facute doar sa arate cat de mari sunt bilutele mici a celui care le poseda.
    Dar asta e una dintre cele mai sinistre pe care le-am vazut.
    Kitsch american cu figuri de discoteca
    0 0
  • Sunteti mari donitoci ba astia care tot criticati k n ue misto k nu e stire k-lumea dar voi mergeti cu masini de 3000 de euro si nu sunteti in stare sa scrieti un vers asa k mai bine ciocu mic....
    0 0
  • PHOTOSHOP !!!
    PHOTOSHOP !!! uitati la prima imagine la detaliile: rotile fata-spate, liniile usii, etc.

    E evident ca e o POZA FACUTA IN PHOTOSHOP...
    0 0
  • Sergiu
    asta se numeste lipsa de ocupatie la unii... in fiecare zi in lume mor de foame o groaza de oameni si altii baga bani aiurea in asa ceva... sa arate ea cat de bine ar arata... tot risipa se numeste!
    p.s. si nu mi-e ciuda pe ei, apropo :D
    0 0
  • May fratzilor
    mai incetati cu comentariile astea infantile ca nue reusita creatia sau ca e masina gretoasa sau ce ati mai tot aberat voi pe acolo k dak ar aparea in fata scrii voastre si ati avea ocazia sa intrati in ia cred k vi s-ar taia si respirataia.si stiti k asa e.s-au gasit sa comenteze marii specialisti in domeniu!pai voi nici macar uileiu nu stiti sa vi-l schimbati la masina -k bine a zis cine a zis- si spuneti k masina aia e o prostie. cred ca in capul vostru se ascunde prostia.Masina aia e mai scumpa decat voi toti la un loc.
    0 0
  • *RESPIRATIA, *ULEIU, TERMENNII SCRISI GRESIT.
    0 0
  • gabryel
    tot aia
    e mijto nam ce zice dar puteti sa transformati audi in ferrari
    ?
    0 0
  • limuzina royal luxury q7
    de curiozitate m/ar interesa pretul si posibilitatea de achizitionare
    0 0
  • Dan din Braila
    Limuzina Royal Luxury Q7
    Bau fratilor de unde sa vi se para voua ceva prea beton acea limuzina daca voi sunteti tarani nu vati suit decat in caruta.Daca va urcati in bijuteria aia va pisati pe voi fara sa vreti
    0 0
  • Dan din Braila
    Limuzina Royal Luxury Q7
    Ador aceste minunate masini Q7 iar de limuzina ma lasat fara cuvinte
    0 0
  • DORIAN
    cat ar costa ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru